Bende saint atara kaldım okadar maç var onu bulduk saka gıbıDaha yüksek miktarda alacaktım alamadım ona yanıyorum şuan .)
Bende saint atara kaldım okadar maç var onu bulduk saka gıbıDaha yüksek miktarda alacaktım alamadım ona yanıyorum şuan .)
İnşallah atar,türkiye ligi loştu bugün kaybeden yoktur herhaldeBende saint atara kaldım okadar maç var onu bulduk saka gıbı
ya ya sorma yeminle ya diger maclarada alıcam turkıye ligineİnşallah atar,türkiye ligi loştu bugün kaybeden yoktur herhalde
Ben ne zaman bozsam kupon geliyor nefret ediyorum o yüzden bozmaktan ama sen bilirsin bozduracağın miktar tatmin ediyorsa bozabilirisnNe dişyorsun 6 lı kupon bozulurmu ?
Shelbourne yenıyor kaldı 2 maç
dundalk tek kale.
iy bitti saintte *
@barish
Valla 100 attım 123 bozdurma verıyorBen ne zaman bozsam kupon geliyor nefret ediyorum o yüzden bozmaktan ama sen bilirsin bozduracağın miktar tatmin ediyorsa bozabilirisn
geçen sene böyle degildi, buda son bahısım üst alt almam bu takıma dırek mac sonuDundalk yine son dk yı bekliyor sanki :(
hayirlisi olsun, sabır kuponu senınkı yarın ben turk telekom arena olacagım ıcın bugun oynadım. 2 maça kaldım 2 sıde 1 golBenimkide 400 tl veriyor bir fener kaldı
Sorma sorma, gene dayanamadım aldım onun altındakı takıma ms1 alacakdım karasrız kaldım yemınle yaSentetien de attı yine aynı takıma kaldık aynı senaryo
sayendeAllahtan nantes almadın ya yoksa sıkıntıydı