Kg dedim risk almam 101 tl attım sitede kg üst olur felan cıksa gırecekdımdeRize net kaçırdı Keju vursa goldü
Kg dedim risk almam 101 tl attım sitede kg üst olur felan cıksa gırecekdımdeRize net kaçırdı Keju vursa goldü
Shelbourne 0-0 hala yenereUtrecht alttı kaldı bi gol bu maç
bu kuponu yapsam suanda sainte kalıyordum 6 maç yaptık bakalım dundalk atsa sainte kalıozEkli dosyayı görüntüle 17570
Ne diyorsunuz?
Bol şans kardeşim:)Ekli dosyayı görüntüle 17570
Ne diyorsunuz?
Yok ev tek kaleydi, sattı gs zaten ben anladım aslında erken yorum yapmıyımda, bu bahigoya guvenmıyorum hem destegi ,ters hemde belge istiyorlar demekkı sen guvenıyorsun bol şans :)Bende de bu var sivas yamuk yapmazsa fenere kaldık :)
Desteği öyle samimi biraz konuşması diğer bürolar gibi değil belge göndereli çok oldu çekiminde bi yamuk görmedim daha sağlam site ama geç gönderiyorlae jetında olsaYok ev tek kaleydi, sattı gs zaten ben anladım aslında erken yorum yapmıyımda, bu bahigoya guvenmıyorum hem destegi ,ters hemde belge istiyorlar demekkı sen guvenıyorsun bol şans :)
bu arada bende 1-2 goleyım
Dogrudur hosuma gıtmedı benımde senın bılecegın işDesteği öyle samimi biraz konuşması diğer bürolar gibi değil belge göndereli çok oldu çekiminde bi yamuk görmedim daha sağlam site ama geç gönderiyorlae jetında olsa
hayırlı olsun saldı gs zaten sampiyon mkBende de bu var sivas yamuk yapmazsa fenere kaldık :)
Daha yüksek miktarda alacaktım alamadım ona yanıyorum şuan .)hayırlı olsun saldı gs zaten sampiyon mk