1-1 kardşeiiimWehenin atmasi iyi oldu sira evde
STRES YAPMAYIZ UMARIM :pWehen maçı erkenden geldi inşallah diğerleride aynı hızla gelir :)
Dun trendbet ne pisman olmustur acmadik die baya bekleyip oynuyucak vardi o maca ozel etkinlige :)dep 1 tane daha ev de 1 tan e daha atar valla oyle düsünüyorum suanda 1 dakkada 2 gol geldi stuttgart sunu yapamadı :)
YA DEP 1 GOL atar dedık oda olmadı 0-0 bitti ama ıcımde bı hıs vardı 0-1 gibi yemin ederim yaDun trendbet ne pisman olmustur acmadik die baya bekleyip oynuyucak vardi o maca ozel etkinlige :)
0.0 bitmez diodum bende dep illa atar olmadi kontradan yer dedimde olmadi bugun cikarirsin acisini ;)YA DEP 1 GOL atar dedık oda olmadı 0-0 bitti ama ıcımde bı hıs vardı 0-1 gibi yemin ederim ya
dayi kuponlar orda bitane 4 tllik bide 44 tllık var hangısı olursa artik 3 kisiyede dagıtıcam0.0 bitmez diodum bende dep illa atar olmadi kontradan yer dedimde olmadi bugun cikarirsin acisini ;)
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 17731
Gelirse 3 Kişiye 20 TL atalım:)
İlk 10 begenı arasından seçelim bol şans hayirlisi olsun
sagol kardeşim benim "Bol şans
eyw hocam, neyini begenemedım maç olarak mesela söylerm isinBol şans kardeşim kupon kupon beğenemedim umarım gelir para için değilde sinerji ve şans için burdayiz biz benim gibi azda olsa kazanıp dağıtan insanları görmek güzel
iy örgye macında gol olacak malmöde öyle inşallah icimdeki hisMalmo iyi basladida skora yansitsaydi hemen dalkurdla beraber
Hayır kupon görselini demek istedim yani çekilişe girmedimeyw hocam, neyini begenemedım maç olarak mesela söylerm isin