Pardon hocam, sınırden yazdım, insanlık hali sende anlarsın herhalde :)@metin, bey küfürsüz yazalım yorumlarımızı
bir sonraki küfürlü yazınızda uzaklaştırma alacaksınız
Pardon hocam, sınırden yazdım, insanlık hali sende anlarsın herhalde :)@metin, bey küfürsüz yazalım yorumlarımızı
bir sonraki küfürlü yazınızda uzaklaştırma alacaksınız
bol şans küfür etme uzaklaştırma alacaksın beni kuraya dahil etme kardeşimEkli dosyayı görüntüle 17731
Gelirse 3 Kişiye 20 TL atalım:)
İlk 10 begenı arasından seçelim bol şans hayirlisi olsun
Aynen dün bi sinirden ettık, baya kötü oldumbol şans küfür etme uzaklaştırma alacaksın beni kuraya dahil etme kardeşim
İstemıyorsan, Begenme de kral, bi kisinin hakkı gıtmesın sana zahmetbol şans küfür etme uzaklaştırma alacaksın beni kuraya dahil etme kardeşim
relax tekrar bol şansAynen dün bi sinirden ettık, baya kötü oldum
teşekkür ederim cok sagolrelax tekrar bol şans
yaptım beğeni sen beni dahil etme kardeşim destek veriyoruz işte 2-3 gündür değil biz hep forumdayız elimizden gelen her arkadaşa destek veriyoruz :) sadece sana özel değil yani kazanırlarsa seviniriz kaybederlerse teselli ederizİstemıyorsan, Begenme de kral, bi kisinin hakkı gıtmesın sana zahmet
2-3 gündür burdasın biliyorum senıde sebebi nedir neden katılmıyorsun
TEŞEKKÜR ederim. Dün tekten yatmak baya kötü oldu 1 kere kg yazayım dedım 0-0 bitti ev sahibi 2 sutu 2 sıde dırek :)ben beğeni
yaptım beğeni sen beni dahil etme kardeşim destek veriyoruz işte 2-3 gündür değil biz hep forumdayız elimizden gelen her arkadaşa destek veriyoruz :) sadece sana özel değil yani kazanırlarsa seviniriz kaybederlerse teselli ederiz