- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Gelirse gelir gelmezse gelmez kuzinayi yakar yatarim :Pevet iki kupon da kazandı,ara kupon yattı olur öyle şeyler diyelim. 6/9 kazanan olacak, umuyorum kazananların işine yarar.
Tesekkur ederimÇekiliş Sonuçları #551558379 - R10.net
@Cesur87
@JusticeXx
@metin
@BARON NECMİ
@lacosste
@lutonbaskanı
Lütfen Jeton Cüzdan numaralarını mesaj ile iletiniz.
Biz listeye giremedik ama sen adamliginla gönlümüze girdin. Daha öncede söylediğim gibi kuponlarını severek takip ediyorum, başarılı buluyor ve daha sık paylasimlarini bekliyorum. Başarılarının devamını dilerim.Teşekkür ederim desteğiniz için. Destroyers atsaydı daha keyifli olacaktı ama çok fantezi yapmamak lazımmış :) Son 2 paylaşımımda @Heykanbaba ve @Kayatas maalesef şanssızlık nedeniyle listelere giremediler. Bir sonraki etkinliğimde ön sıra ikisine ait şimdiden belirtmiş olayım.
@lacosste henüz iletmedi bu arada.
En azından sözünde durup kazancına bizleride dahil ediyorsun . Ben almadım hiç ama arkadaşlarım adına teşekkür ederim .Teşekkür ederim desteğiniz için. Destroyers atsaydı daha keyifli olacaktı ama çok fantezi yapmamak lazımmış :) Son 2 paylaşımımda @Heykanbaba ve @Kayatas maalesef şanssızlık nedeniyle listelere giremediler. Bir sonraki etkinliğimde ön sıra ikisine ait şimdiden belirtmiş olayım.
@lacosste henüz iletmedi bu arada.