Ms1 yerine ev 2 golde iyi oransdrda ama ms1 bekleriz :)Oynadım destroyers gole 500 tl
Ms1 yerine ev 2 golde iyi oransdrda ama ms1 bekleriz :)Oynadım destroyers gole 500 tl
San jose yenerse 2 kuponda cepte bakalim senin blecegin is ben takibe devam cayi doldurdum :)Ekli dosyayı görüntüle 28345
Destroyers gol atar ve San Jose kazanırsa çekiliş yapmayacağım. San Jose gol yemeden kazanırsa ilk sayfadaki rakamlar geçerlidir.
Sen bilirsin baskan :)Çekiliş yapmayacağım derken 12 like almış, tamamına göndereceğim manasında...
5-2, 6-1 bolivyada sevdiğim skorlar :) 3-4 maçını izledim çok dandik takım destroyers bir fantezi yapmasa mıydık akşam akşam:)destroyers 10 maçta 6 puan -16 averaj . p6 felan olur yada karambole felan olursa ancak. İstikrar abidesi gol özürlüsü adamlar
1 gol ya çok birşey istemedik istersen 10 yesin 1 gol atsın :)5-2, 6-1 bolivyada sevdiğim skorlar :) 3-4 maçını izledim çok dandik takım destroyers bir fantezi yapmasa mıydık akşam akşam:)
Ne paralar dönüyor işte 2 den 1 yaparak :) başka türlü ayakta duramaz bunlar taraftar yok yayın yok :)İlk golü Destroyerstan bekliyordum açıkçası, bolivyanın ata sporu ht/ft 2 den 1 çünkü