Hastsyım senin Mac oncesi 2.5 ustlerine eger ni ipnelik dönmezse kesin geliyorBuda gece kombinemiz olsun marathon buraya yazarken attı bol sanslar
Ekli dosyayı görüntüle 45190
Abi bugün bı kuponum patladı ilk sayfada var aç bak siktimin Yunanlıları 2.5 üst girdim mac öncesi 15. Dk da 2 0 di maç öyle bitti yaHastsyım senin Mac oncesi 2.5 ustlerine eger ni ipnelik dönmezse kesin geliyor
Diyorum ya ipnelik olmazsa maclar geliyor bunu sana cok önceden de söyledim yanlıs anlama eskiden su foruma ilk geldigimde aynı tarz aynı duzen oynardım cok da iyi paralar kazanırdım sonra ne olduysa vazgectim gitti suan kendimi goruyorumAbi bugün bı kuponum patladı ilk sayfada var aç bak siktimin Yunanlıları 2.5 üst girdim mac öncesi 15. Dk da 2 0 di maç öyle bitti ya
Bu düzende para var ama sansta olmadığında epey uğraştırıyor kazanmakDiyorum ya ipnelik olmazsa maclar geliyor bunu sana cok önceden de söyledim yanlıs anlama eskiden su foruma ilk geldigimde aynı tarz aynı duzen oynardım cok da iyi paralar kazanırdım sonra ne olduysa vazgectim gitti suan kendimi goruyorum
Sans olmazsa her sey ugrastırıuor fenerbahce macına iy 76 cıkar dedim 74 cıktı son 45 sanşye sayı gelmedi 300 misli gittiBu düzende para var ama sansta olmadığında epey uğraştırıyor kazanmak
Çok haklısın abi yazık olmusSans olmazsa her sey ugrastırıuor fenerbahce macına iy 76 cıkar dedim 74 cıktı son 45 sanşye sayı gelmedi 300 misli gitti
Yarın avustralya ligi macına ne diyorsun ev banko gibi ama biz ustcuyuz nasıl yapalımÇok haklısın abi yazık olmus
O ligi deme adam aklıma geliyor namaza giderken üst oynuyordukYarın avustralya ligi macına ne diyorsun ev banko gibi ama biz ustcuyuz nasıl yapalım
abi bn taraff oynamayı sevmiyorum maça hıc bakmadım bı bakayım yazarımYarın avustralya ligi macına ne diyorsun ev banko gibi ama biz ustcuyuz nasıl yapalım
Yarın yine aybısı olacak :)O ligi deme adam aklıma geliyor namaza giderken üst oynuyorduk
sydey brisbane macı degıl mı ev sahıbını bu sene ızledım 2 3 kere baya ıyıler ama depte kötü takım degıl kgv olur bence 3.5 üste kadar da yolu var gıbı ama garanti olsun dıyosak 2.5 idealYarın yine aybısı olacak :)
2.5 alalım o zaman bakiye olursa yarınasydey brisbane macı degıl mı ev sahıbını bu sene ızledım 2 3 kere baya ıyıler ama depte kötü takım degıl kgv olur bence 3.5 üste kadar da yolu var gıbı ama garanti olsun dıyosak 2.5 ideal