- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Gozlukluyu biraksalar dalacak@Cesur87 abi cnn türkü aç yandan kavga ediyorlar bir yandan penaltı atışı psikolojimi bozdular
kapadım kanalı geçenki yaptıkları aklıma geldi depremzedelerin yanına gidip mutlumusun mutlumusun falanGozlukluyu biraksalar dalacak
Aynen basindan sonuna kadar koca bir sacmaliktikapadım kanalı geçenki yaptıkları aklıma geldi depremzedelerin yanına gidip mutlumusun mutlumusun falan
600 liralık bonus cevrımı kaldı ayrıca jeton kullanmıyorum ben@scarpion hocam çekim gelirse jeton ile takaslasak olur mu ufak bir miktar ?
valla nokta tespıt yapmıssın yenı gordum yorumunu boyle bı kahpe takım olamaz ya bı 10 numara oynadı nıce de golude o attı zaten dıgerlerının hepsı leş olmaz olsun boyle takımlarLyonu izliyorum anlam veremiyorum ev sahibi yeniliyor o kadar rahat oynuyor ki üstüne sakatlanıp kendini yere bırakıyorlar.
Gol olur mu
Olur abi benim sistem bozuldu Almanya ile git gel yaptım 4 gol çıktı oynadığım 1.0 bittiGol olur mu
Olmazsa özele gel haslıcam seniOlur abi benim sistem bozuldu Almanya ile git gel yaptım 4 gol çıktı oynadığım 1.0 bitti
tamam gözünü seveyim papara ayarla bonus hakkm var ek olarak nba var evde tekim kafa matizzzzzz isyan mı çıkarayım ulennnnnnnnnnnnnnnnnnOlmazsa özele gel haslıcam seni
Papara ne arar la bizde batmısız amk abilerin guzel linkleri de olmaza ölmüsüz biztamam gözünü seveyim papara ayarla bonus hakkm var ek olarak nba var evde tekim kafa matizzzzzz isyan mı çıkarayım ulennnnnnnnnnnnnnnnnn
Teşekkürler kardeşimTebrikler @scarpion