- 10 Eki 2018
- 10,225
- 13,474
evet çok yazık oldu gerçektenhem de uzatmalar dahil 80 dk gol olmayarak gitti kupon.
Bu gelsin yazık olmasın Hamburg da attı
evet çok yazık oldu gerçektenhem de uzatmalar dahil 80 dk gol olmayarak gitti kupon.
Bu gelsin yazık olmasın Hamburg da attı
ne zaman üst verdiğim maçta erkenden 2 gol çıktı mı içime bi sızı düşüyor. Iyice paranoya ettiler bizi gol.gelir sızı düşer, gol gelmez stres :)evet çok yazık oldu gerçekten
Kanka bir kere yasaldan kupon yapmisim 300 verio arkadasla disardayiz rapid maci dk 6 2.0 oldu eve gitmioz cafede oturuoz mac bitsin parayi alicaz icmeye gidicez para gelio diye cay ustune cayda icioz takip edioz mac oyle bitti olan cepteki paraya oldu hepsini cay parasi verdik dolmusla gittigimiz yere yuruyerek eve donduk :)ne zaman üst verdiğim maçta erkenden 2 gol çıktı mı içime bi sızı düşüyor. Iyice paranoya ettiler bizi gol.gelir sızı düşer, gol gelmez stres :)
hahaha val cok trejikomik bir olay adilik yapıyorlar işte olacak maclar olmuyo bıde sınır oluyorumKanka bir kere yasaldan kupon yapmisim 300 verio arkadasla disardayiz rapid maci dk 6 2.0 oldu eve gitmioz cafede oturuoz mac bitsin parayi alicaz icmeye gidicez para gelio diye cay ustune cayda icioz takip edioz mac oyle bitti olan cepteki paraya oldu hepsini cay parasi verdik dolmusla gittigimiz yere yuruyerek eve donduk :)
Benzerini yaşadım aga :) Ben de bir alışveriş merkezinde ilk böyle 10 20 dk içinde 2 gol geldi gittim sağlam bir mağazadan karta cilalı bi ayakkabı ile sağlam paraya bi kazak aldım ne de olsa kapatacaktım diye kartı maç bitti 1 1 fena kaçmıştı içime :) Zaten banko diyordum maça yanlış bilmiyorsam Young Boys idi o maça kalınca bastım gittim avm ye. Hem banko gör hem dk 20 maç 1 1 dedim olum çantayı getir :)Kanka bir kere yasaldan kupon yapmisim 300 verio arkadasla disardayiz rapid maci dk 6 2.0 oldu eve gitmioz cafede oturuoz mac bitsin parayi alicaz icmeye gidicez para gelio diye cay ustune cayda icioz takip edioz mac oyle bitti olan cepteki paraya oldu hepsini cay parasi verdik dolmusla gittigimiz yere yuruyerek eve donduk :)
Oluo aga ya sabah iphone alicam hayali kurup gece 2 saate 7 bin sifirlamisligim var cruzeiroya selam olsunBenzerini yaşadım aga :) Ben de bir alışveriş merkezinde ilk böyle 10 20 dk içinde 2 gol geldi gittim sağlam bir mağazadan karta cilalı bi ayakkabı ile sağlam paraya bi kazak aldım ne de olsa kapatacaktım diye kartı maç bitti 1 1 fena kaçmıştı içime :) Zaten banko diyordum maça yanlış bilmiyorsam Young Boys idi o maça kalınca bastım gittim avm ye. Hem banko gör hem dk 20 maç 1 1 dedim olum çantayı getir :)
Bende de o ispanya alt ligleri yok mu büyü mü var nedir acaip çekiyorlar beni gol de olmuyor hep de yatıyorum ama gene de oynuyorum tarlam olsa feda olsun onlara o derece çekici adiler :) Bu arada trendin özeller geliyor ya gör de inanmaOluo aga ya sabah iphone alicam hayali kurup gece 2 saate 7 bin sifirlamisligim var cruzeiroya selam olsun
Konusunu bile acmadik gelmio oynamiolar diye barca gelmis hamburgta iyi simdilik :)Bende de o ispanya alt ligleri yok mu büyü mü var nedir acaip çekiyorlar beni gol de olmuyor hep de yatıyorum ama gene de oynuyorum tarlam olsa feda olsun onlara o derece çekici adiler :) Bu arada trendin özeller geliyor ya gör de inanma
iy en az 3 olsun, sen ayarla buraları.@bernardo hadi yine iyisin bu maç 3.5 üste olur hamburg tek başına atar bence 4 gol :)
lyondayım bennnnnnnniy en az 3 olsun, sen ayarla buraları.
o Midijland maçının ben taaa . ilk yarı atsalardı çekim vardı çekip direk barca özel orana giriyordum olmayınca olmuyor maalesefKonusunu bile acmadik gelmio oynamiolar diye barca gelmis hamburgta iyi simdilik :)