sorma sorma 2 gün bana altyapıdan cevap bekliyoruz felan dediler sitelerde heryerde ertelenmiş görünüyor altyapı oynanmıs dedi . kısmet işte :)Yuh be u19 33 den sonra nasil olmamis oyle bende her yerdede ertelenmis gibi gorunuo 0.0 neyse saglik olsun :(
Arada bakiomda ses soluk yok hicbir yerde nerde oynuyolarsa kimse ulasamiyor :)acaba danımarka kaç kaç ahahahah ne kadar berbat bişey yaaa @Cesur87
bende skorexpreste bakıyorum maçı oynanıyor olarak gosterıyor ama skor veri falan yokArada bakiomda ses soluk yok hicbir yerde nerde oynuyolarsa kimse ulasamiyor :)
Bize lazim olan hicbisey yok :)bende skorexpreste bakıyorum maçı oynanıyor olarak gosterıyor ama skor veri falan yok
bnm barça wonlamadıdiktiğimin yunanlıları atmadılar gol boş kaleye gol atmadı ıbneler. acaba danımarka macı ne oldu umarım alt bıtmıstır bu arada barça wonladı kaldık 2 maçaaa
2.5 dedık 3.5 almışsın abıııbnm barça wonlamadı
o da oldu bro, neden oran düşüreyim?2.5 dedık 3.5 almışsın abııı
15 den beri 1 gol atamiyam aekya guzelim kuponu hic ettiler ben daha obur maci merak ediom tekten gider kesindiktiğimin yunanlıları atmadılar gol boş kaleye gol atmadı ıbneler. acaba danımarka macı ne oldu umarım alt bıtmıstır bu arada barça wonladı kaldık 2 maçaaa
şerefsız herıfler ıste maçı ızledım boş kaleye gol atmadı serefsızler@scarpion gordunmu 3.1 bitmis oda aek buda tek golden giden olarak kaldi