Bol sanslar olsun ;)Ekli dosyayı görüntüle 45122
Değerlendiren olursa bol şanslar dilerim.
trendbetin maçlara girmişsin umarım bi falso olmaz. Bol şansEkli dosyayı görüntüle 45122
Değerlendiren olursa bol şanslar dilerim.
hiç görmedım trendbeti oran mı açmışlar. günün kafa maçları bunlar zatentrendbetin maçlara girmişsin umarım bi falso olmaz. Bol şans
kupon o mac harıc 1 er gole kaldı o maç oynanır ve üst olursa kupon gelir asteras macı dk 25 2 0 araplarda 1 0 bakalım oynancak mıCopenhag maci hic bir yerde yok gecikmis olarak gozukuo sadece
Oynansa bari ya en kotu iptal olsun direk sacma bi skor vermesinler alt diye sahab iceri girse aekda daha zaman cokkupon o mac harıc 1 er gole kaldı o maç oynanır ve üst olursa kupon gelir asteras macı dk 25 2 0 araplarda 1 0 bakalım oynancak mı
Ali senin jokerdeki mac cozuldumu mac ertelnmis her yerdebol şans olsun
ınan 2 hafta da tam 4 kuponumda maçlar ıptal oldu hep son maçlarım bırde 24 saat beklıyorum her seferınde hep benı buluyorlarOynansa bari ya en kotu iptal olsun direk sacma bi skor vermesinler alt diye sahab iceri girse aekda daha zaman cok
Tamda bunu demek istedim direk mac sonucu gelicek ust olarak gelir umarim :)ınan 2 hafta da tam 4 kuponumda maçlar ıptal oldu hep son maçlarım bırde 24 saat beklıyorum her seferınde hep benı buluyorlar
nasıl yanı suan maç oynanıyor mu ?Tamda bunu demek istedim direk mac sonucu gelicek ust olarak gelir umarim :)
Ekli dosyayı görüntüle 45139
Aynen genelde boyle yazdiginda mac bittikten sonra 15 20 dk gecince mac sonucu giriolar direknasıl yanı suan maç oynanıyor mu ?
çözüldü o gün oynanmış maç dk 33 3-0 öyle bitmiş 1 golden gitti :(Ali senin jokerdeki mac cozuldumu mac ertelnmis her yerde
Yuh be u19 33 den sonra nasil olmamis oyle bende her yerdede ertelenmis gibi gorunuo 0.0 neyse saglik olsun :(çözüldü o gün oynanmış maç dk 33 3-0 öyle bitmiş 1 golden gitti :(
Leikskýrsla: Þróttur/SR - Leiknir/KB - Knattspyrnusamband Íslands