- 27 Ocak 2019
- 9,988
- 11,942
Neyse , iyi geceler cümleten .
Oguzhan 150 milyon len mq :)Fener şampiyon len mq
Gs kümeye len mq
Muric 30 gol atacak len mq
Falcao shshhs len mq
:)
Facede bi ara cok yayilmisti , hatirliyorum bu laflari vallahaFener şampiyon len mq
Gs kümeye len mq
Muric 30 gol atacak len mq
Falcao shshhs len mq
:)
Risk var tabiki olmazmi :) güzel maclarin güvendiğin maclarin varsa kar bırakır yoksa ezbere her maca 3.5 üst oynarsan zarar yazarsin@gefonax sistemde sence daha mi kağrli oluosun oynarken aga? Risk felan var gercide
Guvendigin takimlar da 3.5 ust cok oluo ajax ornek olarak benim onerebilecegim takim mesela reisRisk var tabiki olmazmi :) güzel maclarin güvendiğin maclarin varsa kar bırakır yoksa ezbere her maca 3.5 üst oynarsan zarar yazarsin
3.4 arkadas samimiysen git grup kur aranizda makarani yap. Beni veya baska arkadadimi tahrik etmeye hakkin yok .La biz başkasına cevap veriyoruz ordan birisi atlıyor başkasıyla makara yapıyorum ordan başka biri cevap veriyor ben anlamadım GSli 3 4 arkadaşla samimiyim onlar benimle ben onlarla dalga geçiyoruz başka elemanlar atıyor postuma cevap mk
İşte öyle olmuyor ajax kac maçtır üst olmuyo bana ajax demeGuvendigin takimlar da 3.5 ust cok oluo ajax ornek olarak benim onerebilecegim takim mesela reis
Bunu cok duyarsin aga ,sakin kalacan yani degisen bisey olmaz geldimi ozaman devam etmez makara zaten len mq lar baslar3.4 arkadas samimiysen git grup kur aranizda makarani yap. Beni veya baska arkadadimi tahrik etmeye hakkin yok .
Hahahaaha o cl icin gecerlidir gecen seneki ajax de light jong schine gitti bi bozuldu sanki. Ama iyi takim gsye 4 atar suanda vallaha baya seviyorum cruff arenayi ve kendilerini tadic van da beek ziyech en sevdiklerim :)İşte öyle olmuyor ajax kac maçtır üst olmuyo bana ajax deme
Ben takmam oyle seyleri , arada oluyor tabi sinirleniyorum ama oda her zmaan olmazŞuna kesin kanaatim var gs taraftarı çok alıngan @mosquitos42 ben askeri lisedeyken ortalığa bir laf atardım Drogba şöyle derdim gazınoya giderdim çayımı çobamı içerdim gelirsin millet hala tartışıyor
Kardesim kusura bakma sen tam dayaklıksın gecen q7 Alexten iyi dedin cinler tepeme geldi yapma Bi daha :)Şuna kesin kanaatim var gs taraftarı çok alıngan @mosquitos42 ben askeri lisedeyken ortalığa bir laf atardım Drogba şöyle derdim gazınoya giderdim çayımı çobamı içerdim gelirsin millet hala tartışıyor