- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Bizde oynadiginda katkisi olmuyodu gidince eskisinin borcunu kapatiyo :) o bos kaleye kacan gol hala videolari dolanir :)umut bulut gs de oynamadan gs ye daha cok katkı yapan tek adam helal :)
Bizde oynadiginda katkisi olmuyodu gidince eskisinin borcunu kapatiyo :) o bos kaleye kacan gol hala videolari dolanir :)umut bulut gs de oynamadan gs ye daha cok katkı yapan tek adam helal :)
Arkadas kasimpasaya 1 ve ust alicam dedi dedim onun yerine gs ye al 2 ve ust diye 2.25 orani vardi almadi patladi bizim gol yemedigimiz deplasman yokki ama kayserinin bu kadar direncli cikicagini dusunmedim 1.3 1.4 filan aliriz die bekliodum biz baya kotuyuz amaKarşılıklı gol 1.80 mükemmel orandı bu maç için değerlendiremedik :(
Ben kimseye hakaret etmiyorum olanı yazdığım için banlayacaksanız buyrun banlayın hakaret var mı yok? Gönderilerimi görmek istemeyen engeller ben 20 kişiyi engelledim onlarda engelleyebilirArkadaşlar Kavga Çıkarmayın @FastGhost hocam sende artık umarım yapmazsın bu olayı bakın cidden forumda kavga gürültü çok oluyor bu aralar sizleri sıkmak istemiyoruz ama suyunu cıkartmayın @laccoste sende hakaret etme hakkına sahıp değilsin gevşek felan olmuyor bidaha uyarmıcam fast sanada son kez soyluyorum bıdaha olursa ban sebebi
Kaç kişiyle kavga ettiğimi tartıştıgımı hakaret ettiğimi gördün bu güne kadar ? Bazı şeylerinde sınırı var herkez haddini biilecekArkadaşlar Kavga Çıkarmayın @FastGhost hocam sende artık umarım yapmazsın bu olayı bakın cidden forumda kavga gürültü çok oluyor bu aralar sizleri sıkmak istemiyoruz ama suyunu cıkartmayın @laccoste sende hakaret etme hakkına sahıp değilsin gevşek felan olmuyor bidaha uyarmıcam fast sanada son kez soyluyorum bıdaha olursa ban sebebi
Had bildirmek sana mı düşüyor burda nasıl konuşuyorsun kendine gel karşında insan var boş değil buralar biraz kendinizi toplayın biz burda karışmıyoruz dıye buraları ne sanıyorsunuz anlamıyorum had bildirmek ne ya kendinize gelin kendinize cidden uyarmam banlarımKaç kişiyle kavga ettiğimi tartıştıgımı hakaret ettiğimi gördün bu güne kadar ? Bazı şeylerinde sınırı var herkez haddini biilecek
Viski az kalir bence :)Beyler koca koca adamlarsiniz niye kavga ediyorsunuz? Hayir yani siz burda kavga ediyorsunuz ya vedat murici de babelide fatih terimide şuan villasında viskisini yudumluyor siz onlarin yerine kavga ediyorsunuz :)
Anlayin işte gerek yok tartışmaya :)Viski az kalir bence :)
Bilader fazla buyutuyorsun tepki ini verdin uzatmanın anlamı yok yanlıs yerlere cekiyorsun muhabbeti@umut98 sende modsun eyvallahta , fazla sert yapma bu kadar sigortalı işçin değiliz sonuçta