- 28 Eki 2018
- 3,185
- 2,251
yuh diyorum ve bundan sonra burdan oynuyorumArkadaşlar Yusuf Bey havale dahi istesek atmden göndereceğini söyledi ve talep verildi an itibariylede izin verildi
yuh diyorum ve bundan sonra burdan oynuyorumArkadaşlar Yusuf Bey havale dahi istesek atmden göndereceğini söyledi ve talep verildi an itibariylede izin verildi
Helal olsun siteye o zaman baya dusunuolar uyeleri gorunenArkadaşlar Yusuf Bey havale dahi istesek atmden göndereceğini söyledi ve talep verildi an itibariylede izin verildi
orti atm mateme uğraşmasaydın paparam emrine amede :)Arkadaşlar Yusuf Bey havale dahi istesek atmden göndereceğini söyledi ve talep verildi an itibariylede izin verildi
Ve 1 ay sonra atm den çekimle ceza geliyoryuh diyorum ve bundan sonra burdan oynuyorum
kendi adına yatırıyor adam diyomuşki kendi hesabına 5 bin yatırmışsın tanıyomusun o şahsı sen kimsin diye mi soru soracakVe 1 ay sonra atm den çekimle ceza geliyor
burdaki herkes için daha kolay 100 tl yi katlamak100 tl yi katlamak daha kolay benim icin katladigimda 50 tlyi iade veya istedigi bir arkadasa gonderrm .tabi gonderirse .Isin girgiri iste arkadaslar iste.linc yemeyelim :)
10 dk geçerse sana yatırcaklarmış talep vermiş bariş k adını yazKaç dakka gecince 10 euro geliyordu
30Kaç dakka gecince 10 euro geliyordu
Da.. :) ak muhabbetini iyi çeviroyon ha :)10 dk geçerse sana yatırcaklarmış talep vermiş bariş k adını yaz
sen en iyisini bilirsin bro ta en başından beri yanındayız ;)İlk golün dakikası 19.12 arkadaşlar o gole kadar ki beğenileri geçerli sayıyorum,burada bekleyen destek olan arkadaşlarımızın hakkı son golde gelen arkadaşlarımıza gitmesin.
Ben munzur33 diye biliyodum ama yanlış olmasın :)Da.. :) ak muhabbetini iyi çeviroyon ha :)
Yaz k. Adım hınzır51 :)
Bence üst olmadan olanları al başkan yinede sen bilirsinİlk golün dakikası 19.12 arkadaşlar o gole kadar ki beğenileri geçerli sayıyorum,burada bekleyen destek olan arkadaşlarımızın hakkı son golde gelen arkadaşlarımıza gitmesin.
19 12 dahil mi :)İlk golün dakikası 19.12 arkadaşlar o gole kadar ki beğenileri geçerli sayıyorum,burada bekleyen destek olan arkadaşlarımızın hakkı son golde gelen arkadaşlarımıza gitmesin.
takdir senin baskanİlk golün dakikası 19.12 arkadaşlar o gole kadar ki beğenileri geçerli sayıyorum,burada bekleyen destek olan arkadaşlarımızın hakkı son golde gelen arkadaşlarımıza gitmesin.