- 9 Eki 2018
- 8,101
- 4,799
onay aldıktan sonra mı30 dk yi asarsa dk basi 10 Euro bonus :) @barish
onay aldıktan sonra mı30 dk yi asarsa dk basi 10 Euro bonus :) @barish
ama bu dediğin izin verildi yazısı geldikten sonra başlıyor süre benim bildiğim30 dk yi asarsa dk basi 10 Euro bonus :) @barish
onay aldıktan sonra mı
Yeterki ödemen sorunsuz gelsin :)Bakiyeyi oynamadan bekliyorum beyler 20.55'de çekim talebi oluşturacağım bilgi veririm tekrar beklettiğim için kusura bakmayın site harici başka bakiyem yok çünkü
hadi bakalim kaldi 10 dakikaBakiyeyi oynamadan bekliyorum beyler 20.55'de çekim talebi oluşturacağım bilgi veririm tekrar beklettiğim için kusura bakmayın site harici başka bakiyem yok çünkü
valla dediğim gibi oldu bro dua et newcastle gol attıBakiyeyi oynamadan bekliyorum beyler 20.55'de çekim talebi oluşturacağım bilgi veririm tekrar beklettiğim için kusura bakmayın site harici başka bakiyem yok çünkü
dikkat ettim senin söylemenle gol geldi newcastle danvalla dediğim gibi oldu bro dua et newcastle gol attı
atarsa üst olur dedim oldu 1-2 bitti
nice böyle stressiz kazançların olsun
evet ağzımdan aldı anında 1-1 oldudikkat ettim senin söylemenle gol geldi newcastle dan
hadi hayırlısıÇekim verildi..
Haydaönce izin verildi sonra red oldu soruyorum şimdi
hayda gene mi yaönce izin verildi sonra red oldu soruyorum şimdi
bond gibi olmasında belge talep etcekler benceönce izin verildi sonra red oldu soruyorum şimdi