Sıranı bana teslim etmek istermisinmesaj kutun dolu imiş dostum atamadık mesaj
Sıranı bana teslim etmek istermisinmesaj kutun dolu imiş dostum atamadık mesaj
dostum yarına bahıs parası yok ,arkadas gonderırse 10 oranlık kupon yapcam ,yarın paylascam gelırse sana 100 tl uyarmı , ıletısım sorunu yasarsak sana gondersın sorun degılSıranı bana teslim etmek istermisin
Adam adam örnek alın lan danalar, @BARON NECMİ @emana22 yok ya takılıyorum göndermek isteyen adam gönderir zaten değil mi @barishdostum yarına bahıs parası yok ,arkadas gonderırse 10 oranlık kupon yapcam ,yarın paylascam gelırse sana 100 tl uyarmı , ıletısım sorunu yasarsak sana gondersın sorun degıl
dalga geçiyor dicemde belli olmaz bunun işine adı ayyaş çıkmış bi kereSıranı bana teslim etmek istermisin
Ayyascım kankine soyle bana ne soyluyorsun ben garibanım oglum :)Adam adam örnek alın lan danalar, @BARON NECMİ @emana22 yok ya takılıyorum göndermek isteyen adam gönderir zaten değil mi @barish
Duymuyorum ki seni lalalalalaoala duymuyorum seniAdam adam örnek alın lan danalar, @BARON NECMİ @emana22 yok ya takılıyorum göndermek isteyen adam gönderir zaten değil mi @barish
Kankim @barish beni sattı ibne bide bizim takımdan amkAyyascım kankine soyle bana ne soyluyorsun ben garibanım oglum :)
Bira icmeyi bırakıp geleydin amk neyse Razor paraları bitirmezse yarın kupın parası cıktı amk :) ben kacar hadi iyi geceler biraz z nation izleyip yatarım bak barıso da bekleme kendimden yola cık sen 5k tutturunca geri gelmedin sabah yazdın oda öyle yapar :)Kankim @barish beni sattı ibne bide bizim takımdan amk
İbne ödemeler zarto zurtu var evli adamsın benden önce bilmen lazım bekarmıyız biz amk ev bakıyoruz bi şekilde adama borç verdik alacaz zaten elbet 2 haftaya artı barış yazılmadı bana onda para bitermi amk senden benden zengin oBira icmeyi bırakıp geleydin amk neyse Razor paraları bitirmezse yarın kupın parası cıktı amk :) ben kacar hadi iyi geceler biraz z nation izleyip yatarım bak barıso da bekleme kendimden yola cık sen 5k tutturunca geri gelmedin sabah yazdın oda öyle yapar :)
Hangi barış la o evlenelim direkİbne ödemeler zarto zurtu var evli adamsın benden önce bilmen lazım bekarmıyız biz amk ev bakıyoruz bi şekilde adama borç verdik alacaz zaten elbet 2 haftaya artı barış yazılmadı bana onda para bitermi amk senden benden zengin o
Başkan seçimi kazanmak için aldı falcao sakat olduğu biliniyordu böyle olacağı biliniyordu ama maalesef Türkiye burası seçimi kazanmak için her türlü kötülükleri yapılıyor resmen gs başkanı gs taraftarlarını koyun olarak görmüş fenerli olarak hoşuma gitmiyor değil bu durum :)Ekşide gsyi ve falcaoyu taşak oğlanına çevirmişler @maxaljin @emana22 @Aydin2121 @BARON NECMİ @barish hahahahahahhahaha
Ekli dosyayı görüntüle 39074
Boş insanları tınlamıyoruz.Ekşide gsyi ve falcaoyu taşak oğlanına çevirmişler @maxaljin @emana22 @Aydin2121 @BARON NECMİ @barish hahahahahahhahaha
Ekli dosyayı görüntüle 39074