Kavga etmeyin benim içinSen niye torpillisin amcık bende torpilliyim o zaman ibneye bak
Sen daha aleyna tilkisin oglum prim yapman lazımdaha coooook :)Sen niye torpillisin amcık bende torpilliyim o zaman ibneye bak
Hayır saymıyorumKazanan arkadaşlar tebrik ederim . Ekli dosyayı görüntüle 39066
2 kisiye 50 TL @barish Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap
Kazananları tebrik ederim kesene bereket @barish abiKazanan arkadaşlar tebrik ederim . Ekli dosyayı görüntüle 39066
Hep bu demet akalına cıkıyor amk :)Kazanan arkadaşlar tebrik ederim . Ekli dosyayı görüntüle 39066
2 kisiye 50 TL @barish Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap
Bana neden yapmıyorsunuz demeyin hiç bi ara yaptım kazandığıma pişman oldum valla bu işler beni aşar mod arkadaşlardan birisi ya da eski mod razor bey yapsada olur
Hep bu demet akalına cıkıyor amk :)
Yine cıktı nba parası amk :)
Anaksnj skm nba in 5 gün üst üste kupon paylaştık forumda 5gün de 2500 zarar ettikYine cıktı nba parası amk :)
Ditorım amk sonra ne diye cevap yazıyorsun :)Anaksnj skm nba in 5 gün üst üste kupon paylaştık forumda 5gün de 2500 zarar ettik
mesaj kutun dolu imiş dostum atamadık mesajÖzelden papara no atarmısınız 20 dakikaya kadar göndericem tebrik ederim sinerji için herkese teşekkür ederim
En sevdiğim cümle amk "papara yollayın"Özelden papara no atarmısınız 20 dakikaya kadar göndericem tebrik ederim sinerji için herkese teşekkür ederim