- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Tiptırım sakin :)O küsürat paparada şuan dün 1 k gitti la bond bokuna yoksa bugünde dağıtırdım ama suçlu biz oluyoruz dağıtınca
Tiptırım sakin :)O küsürat paparada şuan dün 1 k gitti la bond bokuna yoksa bugünde dağıtırdım ama suçlu biz oluyoruz dağıtınca
Yarına bomba maçım var 2 k basıcam sende bas eski günleri yâd edelimTiptırım sakin :)
Seninde her turlu yola varım bekliyorum yarınYarına bomba maçım var 2 k basıcam sende bas eski günleri yâd edelim
Saat 14 de dur kuponun fotoğrafıyla atıyım daha güzel dursun oran tatmin etmeyebilir ama yanına bi maç ekle istersen ben tek alıcamSeninde her turlu yola varım bekliyorum yarın
TamamdırTamam sen ozelden at bana
@Razor kapmış mıyız bişeyler :)
Çok özel maç şikeli 2/1 oynuyorsun kesin geliyor yalnız kazanırsan kdv parasını önden yollaman lazımLen maçı bari söylesene. Oranı mı düşürecez?
Noooo nooo noooo minimum 100 dolar canim :)Ben anca 50-100 yolluyom.
Bozuk paraya ihtiyacin varsa yollayayim. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
kac bastın bu kupona broÇok teşekkürler beyler valla son paramdı bugün rize mahvetti ne alsam tersi geldi çok güzel oldu gelmesi ama site ödemeden bişey demiyorum
Sen veriyor 100 dolar alıyor duşNoooo nooo noooo minimum 100 dolar canim :)
400kac bastın bu kupona bro
Helalsin hangi site bu Jokerbet değildir umarım
Sen var önce duj, sonra 100dolar verecek bana...
Sonra...? :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
2/1 dediğin de ikiye bir , grup çalışması mi?
Noluyooo yaaaa?
Forum garipleşiyor ben zehri saldım kaçıyorum :)Sen veriyor 100 dolar alıyor duş
JokerbetHelalsin hangi site bu Jokerbet değildir umarım
Maçı soyleseneJokerbet