Nıluyo burda
Avatari sans yaptik battik bu sefer oynak bisey koydum belki neseli gorunuyor sans bulasir diye 2 gun oldu daha bulasan yok kankaLa bu Avatar ne amk yazdığını okuyamıyorum hemen eller oynuyor bende :)
Hangi site oÇok teşekkürler beyler valla son paramdı bugün rize mahvetti ne alsam tersi geldi çok güzel oldu gelmesi ama site ödemeden bişey demiyorum
JokerHangi site o
@Jokerbet sana güvendim dünkü olaydan sonra bi facia daha olmasın pls
[/QU
öderler be kardeşim rahat ol
Sıkıntı yapmaz o
Dedenin sponsoru kalmayacak vallaYakinda @barish in sitelerden parasi hemen odensin diyede sinerji yapicaz :) forumun en sansizi o konularda :)
İzin verildi bakalımJokerbet bannerı saglam duruyor :)
Yemin ederim bu aralar çekim yapanları hayranlıkla izliyorum umarım ı para paparaya düşer site kapanmadanİzin verildi bakalım
La oyle deme zaten forumda kem gozlu gunah kecisi ariyor herkes valla arada kaynarsinYemin ederim bu aralar çekim yapanları hayranlıkla izliyorum umarım ı para paparaya düşer site kapanmadan
Bugün nesineden oynayayım dedim 3 k zarara grdim oranları batsın yavşaklarınYemin ederim bu aralar çekim yapanları hayranlıkla izliyorum umarım ı para paparaya düşer site kapanmadan
Knk dur hatırlatma mk tek umudum ora zaten :)nba tahminlerini girmeyi unutmayalım beyler. herkes burdayken hatırlatayım. 10 dakka kaldı ilk maça.
Cesur yeminle cok sıkıntıdagım hiç böyle olmamıştı yaLa oyle deme zaten forumda kem gozlu gunah kecisi ariyor herkes valla arada kaynarsin
aşkta kazanıyon heralde ? :LOL: :ROFLMAO: :rolleyes: ;)Cesur yeminle cok sıkıntıdagım hiç böyle olmamıştı ya