- 9 Eki 2018
- 8,101
- 4,799
Ben evlenmem diye klişe bir söz kondurayım şuraya,evli olanlar yarın kurban kesmeye gidecekEvlendiğinde otomatik olarak veriyorsun kulak arkanı
Ben evlenmem diye klişe bir söz kondurayım şuraya,evli olanlar yarın kurban kesmeye gidecekEvlendiğinde otomatik olarak veriyorsun kulak arkanı
Evliyim ben gitmiyorum Kayın valide kesmiş baldızın kocası istanbulda değil benim elime bakıyor kurban için anne dedim ben alırım camiden daha sonra camiye kestiriyor sıra alıp öğleye doğru uyanıp giderim alırım etleri bide orda uyurum onlar bi güzel kavurma yapar kalkarım yerim missBen evlenmem diye klişe bir söz kondurayım şuraya,evli olanlar yarın kurban kesmeye gidecek
Son sigara mı icip yatacağım karı kız kesecek halimiz yok :)@emana22 ne kesiyonuz bu bayram
Seninki iyiymiş bak emanaya yarın onlarla nasıl uğraşcam diye kara kara düşünüyorEvliyim ben gitmiyorum Kayın valide kesmiş baldızın kocası istanbulda değil benim elime bakıyor kurban için anne dedim ben alırım camiden daha sonra camiye kestiriyor sıra alıp öğleye doğru uyanıp giderim alırım etleri bide orda uyurum onlar bi güzel kavurma yapar kalkarım yerim miss
Bekarlara ne önerirsinSon sigara mı icip yatacağım karı kız kesecek halimiz yok :)
Ben yeme kısmı ile ilgileniyorum onlar dukkan da parcalasınlar arada guzel yerinden bıcagı vurdufum gibi tavaya :) simdi harbiden yatıyorumSeninki iyiymiş bak emanaya yarın onlarla nasıl uğraşcam diye kara kara düşünüyor
Hiiiiç uğraşamam kurbanla murbanla valla kavurmamı yapsınlar gerisi umrumda olmaz allahtan camiyle evin arası 2 dakikaSeninki iyiymiş bak emanaya yarın onlarla nasıl uğraşcam diye kara kara düşünüyor
31Bekarlara ne önerirsin
Biz hayvan eti keserken bekarlar kacak et keser ne yapacaklar Baska :)Bekarlara ne önerirsin
Ya ne kaçak et kesecek şunlara bi bak gözünü yediğim paraları var mı hele hangi kaçak et bizim mahalle kasabının kaçak eti miBiz hayvan eti keserken bekarlar kacak et keser ne yapacaklar Baska :)
En sevdiğim şimdi bende yatacam 12ye doğru kavurma hazır olur uyanırımHiiiiç uğraşamam kurbanla murbanla valla kavurmamı yapsınlar gerisi umrumda olmaz allahtan camiyle evin arası 2 dakika
Barıs kirli cıkıdır bakma sen onun agladıgına o kendini safkama almadan girmez bayrama :)Ya ne kaçak et kesecek şunlara bi bak gözünü yediğim paraları var mı hele hangi kaçak et bizim mahalle kasabının kaçak eti mi
Kavurma dedin mi akan sular dururEn sevdiğim şimdi bende yatacam 12ye doğru kavurma hazır olur uyanırım
Way amk tek golden patlamısBütçeniz kadar basın, alın bayram harçlığınızı.
Bu da benden size bayram harçlığı olsun, bol şanslar genşşler. :)
Ekli dosyayı görüntüle 23537
Way amk tek golden patlamıs
Nasıl da anladın :) ya her sene kendimiz kesiyorduk bu sene 4 parca halinde direk kesim yerinden alıp dukkan da parcalıcaz sırayı saat 10 a verdiler dedim bi foruma girim :)Sorma hocam aynısını almıştım :(
Kurbanı kesmeden girmişsin . Biz bitirdik bile :)