Vay arkadaş şu papara at kimse demedi ya la banaTatar cok gerginsin kardesim papara at :)
Vay arkadaş şu papara at kimse demedi ya la banaTatar cok gerginsin kardesim papara at :)
Ya bırak bunu bu devede osurukAdam +1 koyarız diyor geçen sene 12 oran 12 oran takılıyoduk ne diyosun bu işe taht maht kalmadı amk bitirdiler bizi ya
Acaba neden :)Vay arkadaş şu papara at kimse demedi ya la bana
NedenAcaba neden :)
Sen zengin adamsın oglum kalibre meselesi simdi sana papara at demek ne amk insan korkar Bi cekinir :)
Öncelikle burdan açıklıyorum rapor kısmına yazıcam ama okumayacaksınız bile 6 ay öncekı ve eskıden atılmıs mesajlar için işlem yapılmıyor bunu ben soylemıyorum bu konuda baska bır acıklama yapmayacagım ama sizi ben rapor edebılırım ıstersem nedenı ıyı bılıyorsun ama yapmayacagım bunu saygılar@umut98 senide Raporladım haberin olsun borc istemişin
15 20 güne evet ama şimdi yok her türlü kabulüm şuan hahahahSen zengin adamsın oglum kalibre meselesi simdi sana papara at demek ne amk insan korkar Bi cekinir :)
Kusura bakma böyle olmak istemiyorum üzdüysem özür dilerimÖncelikle burdan açıklıyorum rapor kısmına yazıcam ** okumayacaksınız bile ay öncekı ve eskıden atılmıs mesajlar için işlem yapılmıyor bunu ben soylemıyorum bu konuda baska bır acıklama yapmayacagım ** sizi ben rapor edebılırım ıstersem nedenı ıyı bılıyorsun ama yapmayacagım bunu saygılar
Valla herkesin kafası guzel ne ***** konu bu biri ak diyor biri bok diyor ben yatıyorum sabah erken namaz var hadi cumleten iyi bayramlar :)Kusura bakma böyle olmak istemiyorum üzdüysem özür dilerim
Eyvallah bundan sonra adım raporcu feliValla herkesin kafası guzel ne ***** konu bu biri ak diyor biri bok diyor ben yatıyorum sabah erken namaz var hadi cumleten iyi bayramlar :)
Bende 50 ye 14 k alıcam az kaldı@barish 2.86 TLye 8k çekince zengin olmuşuz forumun gözünde görüyormusun
Yarın bi tekila içeyim senin bu derdineKaç yıldır bayram namazına gitmiyorum sırf bu yüzden yarın sabah kayınvalideye bayram namazı saati iyi bayramlar diye mesaj atmam gerekiyor