Öyle bi yetkim yok ki dede den haberisz böyle bişey yapmam da etik değil@umut98 üyelik silme yetkin var mı
Öyle bi yetkim yok ki dede den haberisz böyle bişey yapmam da etik değil@umut98 üyelik silme yetkin var mı
Sana zahmet ilette üyeliğimi kapatsınÖyle bi yetkim yok ki dede den haberisz böyle bişey yapmam da etik değil
La nere gidiyon dur hele.Sana zahmet ilette üyeliğimi kapatsın
hocam kendısı dedı sil diye@umut98 fastghost’un yazdıklarını niye sildin küfür felan da yok adam bi beni etiketlemii
hocam bi para çekim hızlarını silemedim saolun valla :)@umut98 6/11/29/33/45/48 sana zahmet bu mesajlarımı siler misin. Adamın mesajları sildin ben ampul gibi kaldım, alakasız alakasız kaldı mesajlar.
Hoca adamın mesajları sildin iyi hoşta, ciddi ciddi alakasız kaldı benim mesajlar.hocam bi para çekim hızlarını silemedim saolun valla :)
Mesajlarımı sildirdim boşver polemik yapmayacam kimseyle @maxaljin seninle bi sıkıntım yok birbirimizle taşak geçiyoruz hepsi bu benim derdim 1 2 ibne var onlarla s.edin geceniz iyi olsun@FastGhost niye sildirdin ortak cevap veremedim la
hocam neyı uzatıyoruz benle alaklı bir konu yok ben bana denilen gorevı yapıyorumBeyler gereğinden fazla uzatıyorsunuz yakışmıyor size herkes herkesi belli ki yanlış anlamış. @umut98 kardeş sen de gerçekten bazı konulara gereğinden fazla tepki veriyorsun geçen bi konuda bana da aynını yaptın uzatmamak için sessiz kaldım
Eyvallah bro, bende goy goydayım farkındasındır. Alınmıyorsun, alınmıyorum diye sana yazarken çekinmiyorum. Sende takma koyver gitsin. ;)Mesajlarımı sildirdim boşver polemik yapmayacam kimseyle @maxaljin seninle bi sıkıntım yok birbirimizle taşak geçiyoruz hepsi bu benim derdim 1 2 ibne var onlarla s.edin geceniz iyi olsun
ben bırıyle polemiğe girdim de benım mı haberım yok uzatmayın felan yazmıslar :ROFLMAO:Eyvallah bro, bende goy goydayım farkındasındır. Alınmıyorsun, alınmıyorum diye sana yazarken çekinmiyorum. Sende takma koyver gitsin. ;)
Kardeş görevini illa ki yerine getircen biz de sana bu hususta elimizden geldiğince yardımcı olacaz ama dikkat ediyorum ani tepkilerin var ona biraz dikkat et bence bunu da senin için söylüyorum hayatının tüm evresinde lazım olurhocam neyı uzatıyoruz benle alaklı bir konu yok ben bana denilen gorevı yapıyorum
Ula yanlış anlama olmuş işte koy verin gitsin çıldırtmayın adamı.ben bırıyle polemiğe girdim de benım mı haberım yok uzatmayın felan yazmıslar :ROFLMAO:
hocam rapor gelen adamı uyarmıcaksam ne yapıcam pardon@umut98 kardeşim yanlış anlama beni ortamı geriyosun. Görevini yap yapma demiyoruz ama çok müdahale ediyosun. Bu da insanların canını sıkıyor.
@maxaljin @FastGhost @Felicilianolopez şurada 7 8 kişiyiz birbirimizle gırgır yapıyoruz. Bu vatandaşların hiç birisi birbirini kaybetsin istemez.