Forum forum degil parlak şovmen yuvası olmuş
Modluk yaramadı sana. Ota boka bozuluyorsun. Eski umut98 nerede.Türkçe hocası olabılrısın bravo ne taktın hocam ya tek sorunumuz bu olsa keske
Bozulmadım hocam sadece türkçe ye baya taktın sen ya şu çekım konusundakı mesajları sılıyorum mıllet sohbeta alanı yapmısModluk yaramadı sana. Ota boka bozuluyorsun. Eski umut98 nerede.
Niye siliyorsun yahu, ne olursa olsun mesaj silmek şık değildir. Bozulmadıysan da sorun yok. :)Bozulmadım hocam sadece türkçe ye baya taktın sen ya şu çekım konusundakı mesajları sılıyorum mıllet sohbeta alanı yapmıs
yok bozulmadım mesajları silmek gorevım hocam muhabbet etmek ısteyen muhabbet konusu açsın para çekme konusunda para çekımı paylaşılır alakasız mesajlar var buda tasviye edilmiyor gerçi colonel ın yazmasına ragmen bıle kımse tıklememıs devam edecektirNiye siliyorsun yahu, ne olursa olsun mesaj silmek şık değildir. Bozulmadıysan da sorun yok. :)
Kupon paylaşılan konuda goy goy dönebilir gayet doğaldır.yok bozulmadım mesajları silmek gorevım hocam muhabbet etmek ısteyen muhabbet konusu açsın para çekme konusunda para çekımı paylaşılır alakasız mesajlar var buda tasviye edilmiyor gerçi colonel ın yazmasına ragmen bıle kımse tıklememıs devam edecektir
çekim paylaşım hocam para çekım hızlarından bahsedıyorumKupon paylaşılan konuda goy goy dönebilir gayet doğaldır.
Çekim paylaşım yada sitelerin maç tahmini sayfalarında alakasız mesajlara lafım yok orada haklısın.
İnşallah dostum, bol bol paylaş bol bol kalp koyalım fotolarına. Yeter ki hep beraber düzenli olarak kazanalım.Ben işin kötü kısmında değilim yavrum böyle günlerde adamlar bide madamlar ortaya çıkıyor o çekim sayfasını komple boyayacağım ama bu saatten sonra su veren itfaiyenin hortumunu... :)
Aynı şeyden bahsediyoruz.çekim paylaşım hocam para çekım hızlarından bahsedıyorum
tamam ayrı bısey demedım yanlış yanı burda muhabbet etmekAynı şeyden bahsediyoruz.
Hocam bi sorunun varsa direk yazAdamı madamı kafasını açmadan bakamıyon @maxaljin senle alıp veremediğim yok anlayan anlıyor şu an
Senle de yok umut takıl kafana göreHocam bi sorunun varsa direk yaz
benle bır sorunun var demedım hocam yanı bı sıkayetın varsa soyle demek ıstedımSenle de yok umut takıl kafana göre
Sıkıntı yokbenle bır sorunun var demedım hocam yanı bı sıkayetın varsa soyle demek ıstedım