- 30 Tem 2019
- 2,418
- 1,133
@BeşiktaşJK @PanaX @JusticeXx , bi tek justice atmadı paparasını ? at bekliyom papara @JusticeXxparayı tulaya atacağım ona papara atarmisiniz @tkanka arkadaşları etiketler misin sana zahmet @Brave Heart sen bana atar mısın
@BeşiktaşJK @PanaX @JusticeXx , bi tek justice atmadı paparasını ? at bekliyom papara @JusticeXxparayı tulaya atacağım ona papara atarmisiniz @tkanka arkadaşları etiketler misin sana zahmet @Brave Heart sen bana atar mısın
Kesene bereket bu haftaki sigara param senden sağol dostparayı tulaya atacağım ona papara atarmisiniz @tkanka arkadaşları etiketler misin sana zahmet @Brave Heart sen bana atar mısın
attım bile ayıpsın sjsjsj bizde hızlısın mermide patlaarrr bi tek @JusticeXx bu arkadaş kaldı papara atmadı atar mısınız beyfendi ???@tkanka hesabına attim 215 lira kesintisi olan arkadaşlara 50serden 2 ser 3 er lira fazladan atar mısın zahmet
bugün 1 kere memur maaşı aldın sanırım 2 memur maaşını ikramiye olarak alıcaksın inanıyorum bol şans jsjsjs
Teşekkür ederimödemeler gönderildi , kesene bereket bro şansın daim olsun her zaman @scarpion