Adam benle muhatap olma diyor. Kaşıntın mı başladı ?yollarına barikatlarrr kurarımmm gittiğin yerleri yakar yıkarımm kimmişş seni benden alan mıhlarımmm ancak bizi ölüm ayırır leylaaaa @Brave Heart :smoker:
Adam benle muhatap olma diyor. Kaşıntın mı başladı ?yollarına barikatlarrr kurarımmm gittiğin yerleri yakar yıkarımm kimmişş seni benden alan mıhlarımmm ancak bizi ölüm ayırır leylaaaa @Brave Heart :smoker:
espirisine takılıyorum ben . bakıyorum kolluyorsun beni halaaaa bi banlasanda beni ne güzel olur demi ?Adam benle muhatap olma diyor. Kaşıntın mı başladı ?
Banlanmayi seviyorsan yapariz sorun değilespirisine takılıyorum ben . bakıyorum kolluyorsun beni halaaaa bi banlasanda beni ne güzel olur demi ?
Raporlaniyorsun sürekli seninle mi uğraşacağız her vakitespirisine takılıyorum ben . bakıyorum kolluyorsun beni halaaaa bi banlasanda beni ne güzel olur demi ?
napabilirim Raporlanıyorsam hiçkimseyle bir sorunum yok kendi kendine sorun yaratma lütfen . Lütfen yani tenzih ederimRaporlaniyorsun sürekli seninle mi uğraşacağız her vakit
Raporlanacak hareketler yapma her seferinde uyarmak zorunda bırakma bizi.1,2,3 değil nereye gidecek bu şekilnapabilirim Raporlanıyorsam hiçkimseyle bir sorunum yok kendi kendine sorun yaratma lütfen . Lütfen yani tenzih ederim