Arkadaşlar ,
Diğer konulardan değil de , sohbetinize bu alandan devam edebilirsiniz .
İyi forumlar
İyi forumlar
Kadrolarda eksikler var mı?Arkadaşlar ,
İyi forumlar
Kolarov eksik fb deKadrolarda eksikler var mı?
Kadrolarda eksikler var mı?
Hocam yapma ya bak ben Trabzonsporluyum.Ama bu fenerin vedar muriqi Ozan tufan Deniz Türüç.Luis gustavo.Oyuncuları formda hele vedatı tutacak.Çok stoper yok.Biz fb ts maçında iki hüseyini sadece murigiye kitledikte zor kurtulduk valla bu sene fb nin oynadığı topu beğeniyorum gerçektenFormsuz olunsa da kadro kalitesi Gs nin tartışılmaz rakibine göre bir çok mevkiide kalite olarak çok önde. Kruse mevkisi dışında. ikisinin de stoperler formsuz, bekler etkisiz. Ortaya ya kupa maçındaki gibi 4 3 lük falan bi maç çıkacak ya da son zamanlardako gibi 1 1 , 0 0 veya 1 0 gibi bir sonuç. Gs nin kaybetmeyecegini düşünüyorum kazanması da psikolojik etkenlere bağlı. Son yıllarda kazanamadık ama Josef in golüyle yenildiğimiz maç dahil son 4 5 maçın hakimiydik. Psikolojik etkenlerden etkilenmezsek kazanırız
Ya arkadas evinde anakaragucu nu altayın orasına burasına carparak yendi fb defansı tarihin en kotu defansındır emre 45 dakika oynar sol da tolga oynayacak tam 5 adam mevkisi dısında ne formdası ne kalitesi bugun eze eze yeniliriz ki ben gecen sene o berbat halde bile kazanacağız diyordum ilk defa bu kadar umutsuzum takımımdanBence maçta fenerbahçe 3-5-10 adım öndedir.Derbi maçlarında tabiki 3 ihtimallidir her sonuca açıktır.Ama şu ana kadar oynanan futbola bakarsak fenerin her türlü tokatlaması lazım.Galatasaray hala bir takım olamadı.Şu fenerin yaptığı transferlerin 1 tanesini keşke Galatasaray yapsaydıda güzel bir futbol izlettirseydi.Galatasaray kazanabilir mi tabiki kazanabilir ama.Çok zor maç gs için.
Dostum sizin zor kurtulmanız normal Ts den bahsediyoruz 19 20 yaşındaki çocuklarla bi yere kadar gider takım. Derbi havası atmosferi farklıdır, kaldı ki siz Kadıköy de oynadınız. Ben son maçlar üzerinden konuştum. Hepsini de izledim ve son 4 5 derbinin tek hakimi Gs idi aksini iddia eden otursun izlesin maça kadar. Form geçici klas kalıcıdır. Şu hücum hattında 1 tane adam da çıksın desin ki çekinmiyorum. Ben tarafsız baksam şu hücumu görsem uykularım kaçar. Son dönemde oynanan futbol şu bu neyse derbide unutulur. Biz Uefayi aldik geldik ligde dökülen Fb bizi yenmişti. Yani kötü futbol bugüne yansımaz. Kaldı ki Alanya maçında da gördük Fener i . O kadar abartılmaması gerekiyor diye düşünüyorumHocam yapma ya bak ben Trabzonsporluyum.Ama bu fenerin vedar muriqi Ozan tufan Deniz Türüç.Luis gustavo_Oyuncuları formda hele vedatı tutacak.Çok stoper yok.Biz fb ts maçında iki hüseyini sadece murigiye kitledikte zor kurtulduk valla bu sene fb nin oynadığı topu beğeniyorum gerçekten
Ts ye oynadığı topun yarısını oynasın farklı alır bu kadar netYa arkadas evinde anakaragucu nu altayın orasına burasına carparak yendi fb defansı tarihin en kotu defansındır emre 45 dakika oynar sol da tolga oynayacak tam 5 adam mevkisi dısında ne formdası ne kalitesi bugun eze eze yeniliriz ki ben gecen sene o berbat halde bile kazanacağız diyordum ilk defa bu kadar umutsuzum takımımdan
19-20 yaşında dediğin çocuklar 16 maç yenilmedi lig de hatırlatırım :)Dostum sizin zor kurtulmanız normal Ts den bahsediyoruz 19 20 yaşındaki çocuklarla bi yere kadar gider takım. Derbi havası atmosferi farklıdır, kaldı ki siz Kadıköy de oynadınız. Ben son maçlar üzerinden konuştum. Hepsini de izledim ve son 4 5 derbinin tek hakimi Gs idi aksini iddia eden otursun izlesin maça kadar. Form geçici klas kalıcıdır. Şu hücum hattında 1 tane adam da çıksın desin ki çekinmiyorum. Ben tarafsız baksam şu hücumu görsem uykularım kaçar. Son dönemde oynanan futbol şu bu neyse derbide unutulur. Biz Uefayi aldik geldik ligde dökülen Fb bizi yenmişti. Yani kötü futbol bugüne yansımaz. Kaldı ki Alanya maçında da gördük Fener i . O kadar abartılmaması gerekiyor diye düşünüyorum
Evinde olsa alır ama deplasmanda o topu oynayamaz ayrıca Ts macında turk Messi olsaydı bizi hasat ederdi Ts 30 sut cektik ama tsnin 3 tane yuzde yuz gol pozisyonu vardıTs ye oynadığı topun yarısını oynasın farklı alır bu kadar net
Orasıda doğruda o maçta biz 1-1 i yakalayamasaydık maç sonucu büyük ihtimal 3veya 4 keisn yerdikEvinde olsa alır ama deplasmanda o topu oynayamaz ayrıca Ts macında turk Messi olsaydı bizi hasat ederdi Ts 30 sut cektik ama tsnin 3 tane yuzde yuz gol pozisyonu vardı
yav oynayamaz işte Kadıköy de değil maç. Oynasa bile o defansa 2 pas yeter , kalecinin asist yaptığı bir defanstan bahsediyoruz :)Ts ye oynadığı topun yarısını oynasın farklı alır bu kadar net
Hocam akşam bakalım ne olacak Adamları 2016 da en son 1-0 la geçmişsiniz.Ondan önce 2015 te de galibiyet yok.Ki fener her ne kadar son maçlarda defans hatası yapmış olsada hücum hattı ateş ediyoryav oynayamaz işte Kadıköy de değil maç. Oynasa bile o defansa 2 pas yeter , kalecinin asist yaptığı bir defanstan bahsediyoruz :)
Kardeşim ben kağıt üzerinde favori ve de net favori Gs dedim. Bunun nedenleri Fenerin defans hattı, kaç dakika oynayacağı dayanacağı belirsiz Emre , henüz 22 kişiden hazır olmayan tek isim Gustavo ve ileriye top taşıyacak ismin kanatta Tolga nin olması. Ha akşam vururuz girmez , vururuz çizgiden çıkar, direkler dövülür onu bilmem. Elmanderli kadrodan bu yana geçen sene de dahil en çok umutlu olduğum Fb derbisi bakalım futbol bu. Bize neler gösterecekHocam akşam bakalım ne olacak Adamları 2016 da en son 1-0 la geçmişsiniz.Ondan önce 2015 te de galibiyet yok.Ki fener her ne kadar son maçlarda defans hatası yapmış olsada hücum hattı ateş ediyor
Haydi bakalım iyi olan kazansınKardeşim ben kağıt üzerinde favori ve de net favori Gs dedim. Bunun nedenleri Fenerin defans hattı, kaç dakika oynayacağı dayanacağı belirsiz Emre , henüz 22 kişiden hazır olmayan tek isim Gustavo ve ileriye top taşıyacak ismin kanatta Tolga nin olması. Ha akşam vururuz girmez , vururuz çizgiden çıkar, direkler dövülür onu bilmem. Elmanderli kadrodan bu yana geçen sene de dahil en çok umutlu olduğum Fb derbisi bakalım futbol bu. Bize neler gösterecek