He oylemi sayin mod ozur dilerim. Lille lyon napoli city diyorum. Buda olur benfeonu diyemezsin zaten :) paris ve juve ayni torbada
He oylemi sayin mod ozur dilerim. Lille lyon napoli city diyorum. Buda olur benfeonu diyemezsin zaten :) paris ve juve ayni torbada
Bayern, real, Tothennam gelse bir audi cup da gs de izlesek olmaz mı :))
Bayern, real, Tothennam gelse bir audi cup da gs de izlesek olmaz mı :))
Man City
Real Madrid
Internazionale
Galatasaray ( 0 çeker)
Ama bu adil değilÇıkmazsa sen vericek misin :)
Şaka bi yana gerçekten barcelona gelsin ilk torbadan diğerleri dandik olsada olur ama artık şu messi istanbula gelmeli yeter kaç yıldır gelmiyor barca @razor12 istanbula gelmedi hiç messi emekli olacak
Yok valla fenerbahçe de olsaydı barcayı isterdim adam ciddi ciddi istanbula gelmeden kariyeri biticekBen Ankaradayim gelmesin :)
Rel madrid juventus olduğu gruptan çıktık nere her sene kolay torba geliyor acaba bi tek geçen sene şanslıydık ondan önce her sene ya real ya dortmund yada büyük takım çektikGalatasaraya her sene kolay grup düşüyor, en kötü 3.lük için favoriler :) 7 puanla üst tura , 4 puanla avrupa ligine katıldılar, sadece 1 puan alabildikleri zaman da oldu ama genel itibariyle zor gruplara rastlamadılar bu sene ilk 2 torba yargı dağıtacak 3.torbadan gelen takım grubun kaderini belirleyecek