Sen hangi başkandan bahsediyonlaforum açıldı, domaine 2000tl para verdim, hepimizi ****** etti mirliva
Sen hangi başkandan bahsediyonlaforum açıldı, domaine 2000tl para verdim, hepimizi ****** etti mirliva
Ya işin özü şu, başkanın bizi siktiğini sponsorları köküne kadar koruduğunu farkettik. sağlam olarak serkan biliyor zaten 6-7 kişiydik. forum açmaya karar verdik. herkes para koydu ortaya ben 2000tl koydum tesla da koydu para. koymayanlar mod. olacaktı. verenler ortak. neyse forumu açtık. dağılmalar oldu grupta. o sıralar ben holiganbetten 22k para çektim. 200tl ile hem de. ordan vermiştim 2k parayı. al dedim domaini vs vs. sonra forumla kimse ilgilenmedi bir de bi kaç mevzu yaşandı whatsapp grup içi. şimdi o tayfadan görüştüğüm yok ama en sağlamları teslaydı. gerisi çöpVay dolandirici digerle ri noldu
O tesla üçkağıtçıydı . Kim Joong'un fotoğrafını koymuştu profil fotoğrafına diktatör 100 Lira para vermiştim anam hasta babam hasta nenem hasta diyerek 2 ay sonra geri ödemiştiYa işin özü şu, başkanın bizi siktiğini sponsorları köküne kadar koruduğunu farkettik. sağlam olarak serkan biliyor zaten 6-7 kişiydik. forum açmaya karar verdik. herkes para koydu ortaya ben 2000tl koydum tesla da koydu para. koymayanlar mod. olacaktı. verenler ortak. neyse forumu açtık. dağılmalar oldu grupta. o sıralar ben holiganbetten 22k para çektim. 200tl ile hem de. ordan vermiştim 2k parayı. al dedim domaini vs vs. sonra forumla kimse ilgilenmedi bir de bi kaç mevzu yaşandı whatsapp grup içi. şimdi o tayfadan görüştüğüm yok ama en sağlamları teslaydı. gerisi çöp
Ekli dosyayı görüntüle 17984
Biliyorum tesla saglamdi bende verecektim ama gruptan sorgusuz sualsiz atmistiniz beni n1 dekilerde forum aciyormussun sende ortakmissin diyip banlamislardiYa işin özü şu, başkanın bizi siktiğini sponsorları köküne kadar koruduğunu farkettik. sağlam olarak serkan biliyor zaten 6-7 kişiydik. forum açmaya karar verdik. herkes para koydu ortaya ben 2000tl koydum tesla da koydu para. koymayanlar mod. olacaktı. verenler ortak. neyse forumu açtık. dağılmalar oldu grupta. o sıralar ben holiganbetten 22k para çektim. 200tl ile hem de. ordan vermiştim 2k parayı. al dedim domaini vs vs. sonra forumla kimse ilgilenmedi bir de bi kaç mevzu yaşandı whatsapp grup içi. şimdi o tayfadan görüştüğüm yok ama en sağlamları teslaydı. gerisi çöp
Ekli dosyayı görüntüle 17984
o tesla dediğin adam bana sorgusuz sualsiz 3k para gönderdi la manyakmısın nesi üçkağıtçı hangi forumda hangi adam hangi adama 3k para vermiş ?O tesla üçkağıtçıydı . Kim Joong'un fotoğrafını koymuştu profil fotoğrafına diktatör 100 Lira para vermiştim anam hasta babam hasta nenem hasta diyerek 2 ay sonra geri ödemişti
Adamim oynamadigi site yoktu her yerden oynuyorduO tesla üçkağıtçıydı . Kim Joong'un fotoğrafını koymuştu profil fotoğrafına diktatör 100 Lira para vermiştim anam hasta babam hasta nenem hasta diyerek 2 ay sonra geri ödemişti
köstebek arıyordu mirliva arada seni de sallamış. köstebek sonra grup içi bi *** çıktı.Biliyorum tesla saglamdi bende verecektim ama gruptan sorgusuz sualsiz atmistiniz beni n1 dekilerde forum aciyormussun sende ortakmissin diyip banlamislardi
Neyse zaten site yanlisi bir forum site aleyhine yazinca banliyorlardiköstebek arıyordu mirliva arada seni de sallamış. köstebek sonra grup içi bi *** çıktı.
bak serkan sana bi sır vereyim. o foruma gir. banlanan kullanıcı kısmına gir. özür dileyip af dileyene üye listesi var. oylama yapıyorlar banları açılsın diye. bi bak bakalım orda af dileyen Myers var mı ? biz delikanlıyız gidip de köpeklerden özür dilemeyiz ama o whatsapp grubundan 5 kişi af dilemiş o forumdan ama kabul görmemiş. zaten aralarında bi delikanlı ben kaldım. lolNeyse zaten site yanlisi bir forum site aleyhine yazinca banliyorlardi
Çok karaktersiz bir forum . Kendileri bir hesap açıp ben onlardan özür diliyormuşum gibi lanse edip forumda paylaşmışlar La şerroların forumunda 25 tane fake hesabım var zaten 15 tanesini tespit edip banladılar kalan 10 tanesi duruyor , adamlar sırf bana önlem almak için foruma TC Doğrulama sistemini getirdiler baktılar oda olmuyor artık üye olurken tc kimlik alıyorlar :) sanal kasalara katılıyorum parayı alıyorum hala uyanamadılar .bak serkan sana bi sır vereyim. o foruma gir. banlanan kullanıcı kısmına gir. özür dileyip af dileyene üye listesi var. oylama yapıyorlar banları açılsın diye. bi bak bakalım orda af dileyen Myers var mı ? biz delikanlıyız gidip de köpeklerden özür dilemeyiz ama o whatsapp grubundan 5 kişi af dilemiş o forumdan ama kabul görmemiş. zaten aralarında bi delikanlı ben kaldım. lol
o konuşmanı gördüm o ************* paşabey eski adı ''vega'' yapıyor. onun ben bulsam karısını kızını sikicem bi istanbulda denk gelseÇok karaktersiz bir forum . Kendileri bir hesap açıp ben onlardan özür diliyormuşum gibi lanse edip forumda paylaşmışlar La şerroların forumunda 25 tane fake hesabım var zaten 15 tanesini tespit edip banladılar kalan 10 tanesi duruyor , sanal kasalara katılıyorum parayı alıyorum hala uyanamadılar .
Paşabey ? O kim . Moderatör felan mı .o konuşmanı gördüm o ************* paşabey eski adı ''vega'' yapıyor. onun ben bulsam karısını kızını sikicem bi istanbulda denk gelse
Bende girmedim tek buraya takılıyorumbak serkan sana bi sır vereyim. o foruma gir. banlanan kullanıcı kısmına gir. özür dileyip af dileyene üye listesi var. oylama yapıyorlar banları açılsın diye. bi bak bakalım orda af dileyen Myers var mı ? biz delikanlıyız gidip de köpeklerden özür dilemeyiz ama o whatsapp grubundan 5 kişi af dilemiş o forumdan ama kabul görmemiş. zaten aralarında bi delikanlı ben kaldım. lol
seni burda ifşa edenPaşabey ? O kim . Moderatör felan mı .
ula serkan sende 1.5 yıllık meseleyi unutmamışsın sen hatırlatınca hatırladım senin grupta oldugunuBende girmedim tek buraya takılıyorum
Vega mı o arkadaş ? Onun bunun çocugu :)seni burda ifşa eden
Adamın içinde upte kalmış demekkiula serkan sende 1.5 yıllık meseleyi unutmamışsın sen hatırlatınca hatırladım senin grupta oldugunu
Ne 1,5 senesi seneydiula serkan sende 1.5 yıllık meseleyi unutmamışsın sen hatırlatınca hatırladım senin grupta oldugunu
he vega o *** kurusu PaşaBey diye değiştirmiş k.adını gözlüklerini götüne soktuğumVega mı la o ? Onun bunun çocugu :)