1 hafta once 100 tl idi vib turizm simdi firmalar zammın içinden geçmiş . Gidiş geliş 300 tl olur mu yaHmm. Bizim firmada 140 TL liste fiyatı var. Sezon nedeniyle arttı fiyatlar geçen ay 120 liraydı
1 hafta once 100 tl idi vib turizm simdi firmalar zammın içinden geçmiş . Gidiş geliş 300 tl olur mu yaHmm. Bizim firmada 140 TL liste fiyatı var. Sezon nedeniyle arttı fiyatlar geçen ay 120 liraydı
ne güzel yazmışsın. seninle geçmişim 2 yıla dayanıyor. her forumda sohbetimiz de oldu. kalktım seni ciğeri beş para etmez forumda da savundum bienbet konusunda. ama 50tl için adam engelledin. ben unutmuştum ama hatırladım konuna girince. benim hakkımda bir tane ''dolandırıcı'' kelimesi bulamassın. 3-4 yıldır da bu forum içindeyim.. askere gittiğin de bile sana özel mesaj atıcaktım ki ban yemişsin forumdan. bişeye ihtiyacın var mı diye. neyse önemli değil. ukraynada TL ye ihtiyacım olmuştu sadece. gönlün güzel olsunSen öyle diyorsunda , Bu forumdakiler birbirine günahını vermez :) O kadar kişiye para dağıttık , hiç yapmam ama bunalıma girdim ,geçenlerde telefonuma kadar satıp kaybedince daha önce para gönderdiğim yardımcı oldugum arkadaslardan borç istedim 2 gün sonra geri ödemeli , mesajları görmemezlikten geldiler :) Dahada ölüyorum diyen olsa çıkıp 10 lira para göndermem şahsen bu forumdan kimseye :)
:) ben bile kayınpederlerin yanına giderken İstanbul - Aydın biletini personel indirimli 60 tlye alıyordum şuanda 140 lira liste fiyatı var Aydının1 hafta once 100 tl idi vib turizm simdi firmalar zammın içinden geçmiş . Gidiş geliş 300 tl olur mu ya
Ben çok iyi hatırlıyorum hocam ben buraya ilk kayıt olduğumda sen NBA etkinliği yapmıştın bı maçta çıkan sayiya en yakın tahmini yapana papara verecektin oradan hatırlıyorum seni gönlün cömert ben de bu ara sikintidayim gitar satmaya çalışıyorum aynı durumdayız, seviliyorsunOrası bende kalsın , gidip saatimi satıp cirobete attım 400 lira 1000 yaptım çekim verdim işte biraz rahatlatacak bu para bu yoklukta
La olum para içinmi engelledim ben seni Dünyanın parasını dağıttık burada . Çok konusuyon diye engelledim O bienbetinde mk . Allahı yok onların tehdit ediyorlar bende saydırdım forumdan banlattılarne güzel yazmışsın. seninle geçmişim 2 yıla dayanıyor. her forumda sohbetimiz de oldu. kalktım seni ciğeri beş para etmez forumda da savundum bienbet konusunda. ama 50tl için adam engelledin. ben unutmuştum ama hatırladım konuna girince. benim hakkımda bir tane ''dolandırıcı'' kelimesi bulamassın. 3-4 yıldır da bu forum içindeyim.. askere gittiğin de bile sana özel mesaj atıcaktım ki ban yemişsin forumdan. bişeye ihtiyacın var mı diye. neyse önemli değil. ukraynada TL ye ihtiyacım olmuştu sadece. gönlün güzel olsun
Abi hangi firma da calisiyorsun ? Indirim yaptirma şansın yok mu gidiş dönuş alacagim zaten.:) ben bile kayınpederlerin yanına giderken İstanbul - Aydın biletini personel indirimli 60 tlye alıyordum şuanda 140 lira liste fiyatı var Aydının
la olum istersen 8000 tl dağıt. o an benim işimi görmedin engelledin. çok ta umrumda değil para dağıtman. parayı zaten alacağın adama ver. benim o götü boklu forumda 22k para tutturduğumda 2k para bıraktım foruma ben onun peşindemiyimLa olum para içinmi engelledim ben seni Dünyanın parasını dağıttık burada . Çok konusuyon diye engelledim O bienbetinde mk . Allahı yok onların tehdit ediyorlar bende saydırdım forumdan banlattılar
kanka bu bienbet fos çıktı . Sahibi beni ölümle tehdit etti geçen O kadarda iyiliğim dokundu adamlara , kafayı yedim geçen günla olum istersen 8000 tl dağıt. o an benim işimi görmedin engelledin. çok ta umrumda değil para dağıtman. parayı zaten alacağın adama ver. benim o götü boklu forumda 22k para tutturduğumda 2k para bıraktım foruma ben onun peşindemiyim
Beni grupta.niye engellediniz sizin yuzunuzden bende no1de ban yemistimla olum istersen 8000 tl dağıt. o an benim işimi görmedin engelledin. çok ta umrumda değil para dağıtman. parayı zaten alacağın adama ver. benim o götü boklu forumda 22k para tutturduğumda 2k para bıraktım foruma ben onun peşindemiyim
Kral bana mesaj atsaydin anında hal ederdim hem ben sana dedim nezaman işin duşse yaz diye amaSen öyle diyorsunda , Bu forumdakiler birbirine günahını vermez :) O kadar kişiye para dağıttık , hiç yapmam ama bunalıma girdim ,geçenlerde telefonuma kadar satıp kaybedince daha önce para gönderdiğim yardımcı oldugum arkadaslardan borç istedim 2 gün sonra geri ödemeli , mesajları görmemezlikten geldiler :) Dahada ölüyorum diyen olsa çıkıp 10 lira para göndermem şahsen bu forumdan kimseye :)
kaç yıldır forumun içindeyiz içli dışlı her sitenin sıçtığı bokun gramını bilen adamlarız. benim bildiğim başkanla konuştuğum bienbetle konuştuğum leaderjack yapmaz öyle şeyler diye savunmakla oldu. adam seni ukraynada misafir etmiş ne kadar doğru bilemem.kanka bu bienbet fos çıktı . Sahibi beni ölümle tehdit etti geçen O kadarda iyiliğim dokundu adamlara , kafayı yedim geçen gün
Sende bizdensin Bu myers örgüt lideri gibi bişey tehlikeli adam dikkat edin Adam forum açıcam diye kaç kişiyi banlattı no1denBeni grupta.niye engellediniz sizin yuzunuzden bende no1de ban yemistim
serkan senmisin laBeni grupta.niye engellediniz sizin yuzunuzden bende no1de ban yemistim
Evet :)serkan senmisin la
Hatırlıyor musun bana dedin ayın 20sinde Türkiye'ye gelecem sana bukadar bukadar gönderecem hata dedim asla kabul etmem bu şeyi sayı neden ayın 20sinde yazmadın hiç asla almazdim bunuda billa olum istersen 8000 tl dağıt. o an benim işimi görmedin engelledin. çok ta umrumda değil para dağıtman. parayı zaten alacağın adama ver. benim o götü boklu forumda 22k para tutturduğumda 2k para bıraktım foruma ben onun peşindemiyim
Hangi başkandan bahsediyorsun ? N1 dekimi , yoksa diğerimi .kaç yıldır forumun içindeyiz içli dışlı her sitenin sıçtığı bokun gramını bilen adamlarız. benim bildiğim başkanla konuştuğum bienbetle konuştuğum leaderjack yapmaz öyle şeyler diye savunmakla oldu. adam seni ukraynada misafir etmiş ne kadar doğru bilemem.
lan ben ortaktım foruma 2000 tl para çıkartıp verdim domain için. benide ********Sende bizdensin Bu myers örgüt lideri gibi bişey tehlikeli adam dikkat edin Adam forum açıcam diye kaç kişiyi banlattı no1den
Aynen ben seni ordan taniyorum zaten evet guya forum acacakti adam simdi ukraynadaymisSende bizdensin Bu myers örgüt lideri gibi bişey tehlikeli adam dikkat edin Adam forum açıcam diye kaç kişiyi banlattı no1den
forum açıldı, domaine 2000tl para verdim, hepimizi ****** etti mirlivaAynen ben seni ordan taniyorum zaten evet guya forum acacakti adam simdi ukraynadaymis
Vay dolandirici digerle ri nolduforum açıldı, domaine 2000tl para verdim, hepimizi ****** etti mirliva