Bugun ben bittim 50 tl vardi 200 lazimdi 4 kati bulamadim . Sakarya ya gitmem lazim okul için . Bakalım 10 una kadar bulabilecek miyim .@Heykanbaba bugün bı biz kazanamadık kaçırdım maclaei
Bulursun dostum var daha bulamazsanda burda forumda toplarız günlük binlerce para veriyoz sitelere arkadaşlar arasında toplanırBugun ben bittim 50 tl vardi 200 lazimdi 4 kati bulamadim . Sakarya ya gitmem lazim okul için . Bakalım 10 una kadar bulabilecek miyim .
Kafana taktiğin mevzuya bakBugun ben bittim 50 tl vardi 200 lazimdi 4 kati bulamadim . Sakarya ya gitmem lazim okul için . Bakalım 10 una kadar bulabilecek miyim .
Sen öyle diyorsunda , Bu forumdakiler birbirine günahını vermez :) O kadar kişiye para dağıttık , hiç yapmam ama bunalıma girdim ,geçenlerde telefonuma kadar satıp kaybedince daha önce para gönderdiğim yardımcı oldugum arkadaslardan borç istedim 2 gün sonra geri ödemeli , mesajları görmemezlikten geldiler :) Dahada ölüyorum diyen olsa çıkıp 10 lira para göndermem şahsen bu forumdan kimseye :)Bulursun dostum var daha bulamazsanda burda forumda toplarız günlük binlerce para veriyoz sitelere arkadaşlar arasında toplanır
Hastayim diye sinava gidemedim mazeret sinavim var iste . Aman kimseden istenmez . Sorun benim sorunum .Bulursun dostum var daha bulamazsanda burda forumda toplarız günlük binlerce para veriyoz sitelere arkadaşlar arasında toplanır
Ne kadar istedin ki abi gondermedilerSen öyle diyorsunda , Bu forumdakiler birbirine günahını vermez :) O kadar kişiye para dağıttık , hiç yapmam ama bunalıma girdim ,geçenlerde telefonuma kadar satıp kaybedince daha önce para gönderdiğim yardımcı oldugum arkadaslardan borç istedim 2 gün sonra geri ödemeli , mesajları görmemezlikten geldiler :) Dahada ölüyorum diyen olsa çıkıp 10 lira para göndermem şahsen bu forumdan kimseye :)
Orası bende kalsın , gidip saatimi satıp cirobete attım 400 lira 1000 yaptım çekim verdim işte biraz rahatlatacak bu para bu yokluktaNe kadar istedin ki abi gondermediler
Haklısın dostum sende ne deyim insanın zoruna giderSen öyle diyorsunda , Bu forumdakiler birbirine günahını vermez :) O kadar kişiye para dağıttık , hiç yapmam ama bunalıma girdim ,geçenlerde telefonuma kadar satıp kaybedince daha önce para gönderdiğim yardımcı oldugum arkadaslardan borç istedim 2 gün sonra geri ödemeli , mesajları görmemezlikten geldiler :) Dahada ölüyorum diyen olsa çıkıp 10 lira para göndermem şahsen bu forumdan kimseye :)
Yok kardeşim herkesin parası kendine , kimse kimseye para vermek zorunda değil :) Biz fazla aptalız dağıtıyoruz sadece o . Vermekten ziyade mesajları görmezlikten gelmek yerine yardımcı olamayacaklarını söylemeleri yeterliydi :) Neyse geri dönüyoruz sıkı tutununHaklısın dostum sende ne deyim insanın zoruna gider
Benimde bu gelseydi iyi olurduYok kardeşim herkesin parası kendine , kimse kimseye para vermek zorunda değil :) Biz fazla aptalız dağıtıyoruz sadece o . Vermekten ziyade mesajları görmezlikten gelmek yerine yardımcı olamayacaklarını söylemeleri yeterliydi :) Neyse geri dönüyoruz sıkı tutunun
Düşene tekmeyi önce yardımcı olduklarin vurur kardeşim. Seni çok iyi anlıyorum.Yok kardeşim herkesin parası kendine , kimse kimseye para vermek zorunda değil :) Biz fazla aptalız dağıtıyoruz sadece o . Vermekten ziyade mesajları görmezlikten gelmek yerine yardımcı olamayacaklarını söylemeleri yeterliydi :) Neyse geri dönüyoruz sıkı tutunun