- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Neyseki sure az 1 2 dk fazla olsa bu gazla verirdi maciharbiden a.q fark nerelere geldi
Neyseki sure az 1 2 dk fazla olsa bu gazla verirdi maciharbiden a.q fark nerelere geldi
Wolwesi bekleyelimmi devammı edelim abi . 140 tl zarar kaldı oh be .Neyseki sure az 1 2 dk fazla olsa bu gazla verirdi maci
Riske atma asiri guvendigin varsa al yoksa bekle zarari cikaralim diye yuklenme hemen 20 dk filan kaldi zaten macaWolwesi bekleyelimmi devammı edelim abi . 140 tl zarar kaldı oh be .
wolwes kaçta baslıyor fantezi ligine de girdim çok gollü geçmesini bekliyorum bu maçın wolwes ve aston villa forvetlerini aldım hep takımaRiske atma asiri guvendigin varsa al yoksa bekle zarari cikaralim diye yuklenme hemen 20 dk filan kaldi zaten maca
17 de baslio trtspor veriyor macinizlerim zevkli bol gollu olur umarim yarar isinewolwes kaçta baslıyor fantezi ligine de girdim çok gollü geçmesini bekliyorum bu maçın wolwes ve aston villa forvetlerini aldım hep takıma
Uste bastin demi ustmu beklioz simdi :)Wolwesin oranda baya düşmüş 2 den 1.70 lere
az kalsın fenere basıyordum 1.27 den valla iyi frenledim kendimi yense bile çektirdiği strese değmez 1.2717 de baslio trtspor veriyor macinizlerim zevkli bol gollu olur umarim yarar isine
Bekle bekle su wolwes gelsin kar zarar bakaik ondan sonra devam edersinaz kalsın fenere basıyordum 1.27 den valla iyi frenledim kendimi yense bile çektirdiği strese değmez 1.27
wolwes alır macı rahat gibi oran düştü bayaBekle bekle su wolwes gelsin kar zarar bakaik ondan sonra devam edersin
EvetTrabzonda kırmızı var bro kombine vardı demi matbette @LeadeRJacK
desene yattıkKacti wolwes fazla pozisyon olmuyor macta
Belli olmaz wolwes bi tik daha iyi istekli 1 gelse ilk yari cozulur macdesene yattık
cok formda olan unitede almadıkKacti wolwes fazla pozisyon olmuyor macta