- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Fark 3 kendine gel baskonia
çok güzel stressiz gelmez zatenfark 1 e indi
Stres yok fark 10çok güzel stressiz gelmez zaten
taşşaklarına beton yetmezKendine geldi 8 fark
aksam messi hattrickten glen 250 tl yi çekmedik matbette dediğim 50 100 daha alayım kıbrıs basket liginde bi takım ilk periyot alır oynadım 1.25 ten 10-12 verdi periyotu . maçı 30 sayı farkla kazandı cıldırdım amk . Sonra son 200 tl kaldı sıfırlıyordum dedim rulete gireyim rullette girdim salladım hepsini siyah çıkara siyah çıktı şansıma çektim 1 x e attım bakalım ne olacak dönecekmiyiz batacakmıyızStres yok fark 10
Kardesim sorun degil yeterki senin mac gelsinsenin işi çözelim şu maç gelince
Doneriz doneriz su gelsin kendine gelirsin ne isin var kibrisla filan dun ukrayna yakti yine gittin abidik gubidik maclara basmissin az sakin oyna su mereti :)aksam messi hattrickten glen 250 tl yi çekmedik matbette dediğim 50 100 daha alayım kıbrıs basket liginde bi takım ilk periyot alır oynadım 1.25 ten 10-12 verdi periyotu . maçı 30 sayı farkla kazandı cıldırdım amk . Sonra son 200 tl kaldı sıfırlıyordum dedim rulete gireyim rullette girdim salladım hepsini siyah çıkara siyah çıktı şansıma çektim 1 x e attım bakalım ne olacak dönecekmiyiz batacakmıyız
Rulet daha cok can yakiyo kardesim yinede sansin varmisaksam messi hattrickten glen 250 tl yi çekmedik matbette dediğim 50 100 daha alayım kıbrıs basket liginde bi takım ilk periyot alır oynadım 1.25 ten 10-12 verdi periyotu . maçı 30 sayı farkla kazandı cıldırdım amk . Sonra son 200 tl kaldı sıfırlıyordum dedim rulete gireyim rullette girdim salladım hepsini siyah çıkara siyah çıktı şansıma çektim 1 x e attım bakalım ne olacak dönecekmiyiz batacakmıyız
aynen vallaRulet daha cok can yakiyo kardesim yinede sansin varmis
Dur daha 2.30 var sende bu sans varken dudugu bekle ;)Cok rahat geldi . Keske hep böyle rahat kazansak
harbiden a.q fark nerelere geldiDur daha 2.30 var sende bu sans varken dudugu bekle ;)