Hani lan abisinin di o paralar serefsiz yaBorcu odemeyecek mis. Paraya ihtiyacim felan dedi . Aresbettekide hakkimdi 5 k yatirdim dedi
ANa avrat sovuyor valla mal aqHani lan abisinin di o paralar serefsiz ya
Tuhadlıgından mı ****** işte
Ben niye pesine düşüyorum kardesim polis miyim ben@mosquitos42 al şu adamın numarası ara kardeşim peşine düş
Yazmazsam çatlarım. Tu tu tu tu tu tu :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:Ben niye pesine düşüyorum kardesim polis miyim ben
Utanması ıcin yapiyoruz zaten o para ailesinden cikar degermi su kadar para ixin yaptigina neyse bu kadar iyi niyetli olma abicimBenim kızdığım nokta şurda.Hepimiz insanoğluyuz hata yaparız.Ama çık de ki şurda arkadaşlar bir hata yaptım kusuruma bakmayın borç zaten cüzi bir miktar.Sen istemişsin arkadaşlar kırmayıp yardımcı olmuş.En yakın zamanda toparlayıp ödiycem de bir gğn ver ve o gün öde.Yani böyle yaparsan arkadaşım okuyorsan bak burda yazılanlardan utanman lazım.Yani gerek var mı böyle şeylere.Ufacık meblağlar için.Yazık yani beyler sizde adam şöyle yaptı böyle yaptı.Dallandırıp budaklandırmayalım.Gerçekten yani şu yazılanları okurken ben utanıyorum.
Adam para abimin diyodu bide ben onun icin yatirim yaptim dediBorcu odemeyecek mis. Paraya ihtiyacim felan dedi . Aresbettekide hakkimdi 5 k yatirdim dedi
hocam soylediklerine hepsine katiliyorum ama dallanip budaklanma mevzusundan cikti dogal olarak herkes dogal olarak yaziyor baksana vermeyip hala siteye atiyir abimin parasi deyip zor bela cektim bets10a aticam diyor metin konusmus bussuru kufur etmis ana avrat simdi millet yazmasinda ne yapsin sussun hala onun keyfinimi beklesinBenim kızdığım nokta şurda.Hepimiz insanoğluyuz hata yaparız.Ama çık de ki şurda arkadaşlar bir hata yaptım kusuruma bakmayın borç zaten cüzi bir miktar.Sen istemişsin arkadaşlar kırmayıp yardımcı olmuş.En yakın zamanda toparlayıp ödiycem de bir gğn ver ve o gün öde.Yani böyle yaparsan arkadaşım okuyorsan bak burda yazılanlardan utanman lazım.Yani gerek var mı böyle şeylere.Ufacık meblağlar için.Yazık yani beyler sizde adam şöyle yaptı böyle yaptı.Dallandırıp budaklandırmayalım.Gerçekten yani şu yazılanları okurken ben utanıyorum.
Şak şak şakYazmazsam çatlarım. Tu tu tu tu tu tu :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
911 i ararımBen niye pesine düşüyorum kardesim polis miyim ben