Saat 00:00 a saatler kala
@likyali bir çok kişiden borç alıp, yalan beyanlar ile ödeme yapmamak ve dolandırıcılığa yeltenmekten dolayı hesabınız süresiz olarak kapatılmıştır.
Önlemini alıyoruz.başka isimle yine açar modaretör kardeş.
Mesajı gördü. Saat 22'de attığım mesajı görüp konuyu takip ettikten sonra son yarım saattir de konuyu takip ediyordu.Bi bekleseydin de mesaji gorurdu elbet banlamaniz anlamsiz bence suanda adamlarda magdur kaldi. @maxaljin
Bu konu beni aşıyor dostum. Yorum yapmam pek doğru olmaz.Keske etkinlikten kazancini kesip borcu olan kisilere gonderilseydi
Keske etkinlikten kazancini kesip borcu olan kisilere gonderilseydi
Simdi onu dicekdim aklimdan geciyordu yeminleKeske etkinlikten kazancini kesip borcu olan kisilere gonderilseydi
Yüzsuz sanirim.Mesajı gördü. Saat 22'de attığım mesajı görüp konuyu takip ettikten sonra son yarım saattir de konuyu takip ediyordu.
Mühlet istedi verdik, üstüne tekrar iletişime geçtik. Arada bir de ödül kazandı.
Daha ne yapmamızı isterdiniz ki.
Yüzsuz sanirim.
Ben halletmeye calisicam
Ya neden az dha bekle dedim biliyonmu adamlarin paralarini oder belki diye de odemeyecek gibi.
Dostum mesajlarda var. Perşembe günü gece 50 TL birisine vereceğim dedi yalan çıktı. Cuma para gelecek dedi yalan çıktı. Ödül aldı vereceğim dedi yalan çıktı. Bu gece vereceğim dedi yalan çıktı.Yüzsuz sanirim.
Ben halletmeye calisicam
Ya neden az dha bekle dedim biliyonmu adamlarin paralarini oder belki diye de odemeyecek gibi.