Knight online ve daha fazlasını aldı vardır şimdi 57 58 yaşında napar bilmemVe eğer carını sattıysa ki genelde alim satım sileri olurdu elden merin 2 de felan verdiği parayı da almıştır
Knight online ve daha fazlasını aldı vardır şimdi 57 58 yaşında napar bilmemVe eğer carını sattıysa ki genelde alim satım sileri olurdu elden merin 2 de felan verdiği parayı da almıştır
Allasen sen yapma ya hahahahyatın beyler yatın yarın güzel maçlar var erkenden kalkın incelemeye başlayın :)
Times dan aik maçı 0 bitse 100 lira licakrik ah aik ah 1 tane atsa hem.spin hem 100 tl geliyordu kızıl yıldız da atmadı 1 tane ondan da gün olduyatın beyler yatın yarın güzel maçlar var erkenden kalkın incelemeye başlayın :)
Bi' sövmediğimiz Kosta Rika'lılar vardı umarım sövmeden devam ederiz abi.5 maçı son 15 dkda topladım senin için ilkyarı 1-1 hakkdır bakalım :)
Maçta 2 şut var ev sahibinin 1 isabetli gol olmuş deplasmanın isabetsiz :)5 maçı son 15 dkda topladım senin için ilkyarı 1-1 hakkdır bakalım :)
Her site time's gibi limit koysa köşe oluruz hepimiz diyeyim sana.Times dan aik maçı 0 bitse 100 lira licakrik ah aik ah 1 tane atsa hem.spin hem 100 tl geliyordu kızıl yıldız da atmadı 1 tane ondan da gün oldu
Doğrudur abi knight oynayan lar ulkenin gizli ajanı gibiydi herkes metin2 oynarken onlar knight oynardı inşallah carını satmıştır daKnight online ve daha fazlasını aldı vardır şimdi 57 58 yaşında napar bilmem
son dakikları severiz Limon a gol atmak kolay değildir 2 atmışlar deplasmanda her şartı zorlar bunlarMaçta 2 şut var ev sahibinin 1 isabetli gol olmuş deplasmanın isabetsiz :)
Caicga bende bayılıyorumGençler kendime bir cacık yaptım bol sarımsaklı 4 kase içtim yemin ediyorum bebekler gibi oldum
sakın yatağa gitme iki tekme yiyebilirsinnn :LOL:Gençler kendime bir cacık yaptım bol sarımsaklı 4 kase içtim yemin ediyorum bebekler gibi oldum
Knight online gir bak 50 yaşında adamlar hala oynar o oyun manyak oyun kumar kadar bağımlılığı varDoğrudur abi knight oynayan lar ulkenin gizli ajanı gibiydi herkes metin2 oynarken onlar knight oynardı inşallah carını satmıştır da
1.30 dan çevirip 3 extra sana 3 extra banaKöşesin o zaman ay başında yanındayız artık kırmızı Efes’leri hazırla :)
Bulsak o kadar parayı yapıcazda nerde :)wipbet cepbank yapın 100 e 50 frespin verio wild pixies 1 haftadır neler çıkarıyor belli değil
Bu sözünü kaydettim ekran görüntüsü aldım 1 hafta sonra oradayım :)1.30 dan çevirip 3 extra sana 3 extra bana
Ah para olsa atsak geçen denedim.cepbank işlemini reddedilse 3 kere pes ettim sonrawipbet cepbank yapın 100 e 50 frespin verio wild pixies 1 haftadır neler çıkarıyor belli değil