ahahahah kazara gelme diosunn yaniÖyle deme bak burası istanbul dediğini yaparlar biliyorsun :) kazayla oynarsın falan :)
Boca yakmış maçın hakkıda beraberlikGecenin kapanışı 90+5'de kaçan penaltı ile yatan kupon oldu. Kısaca gece komple girdi makata.
Ekli dosyayı görüntüle 21821
90+5'^de penaltı kaçırdı Para'.yakmış Boca :( yalnız maçın hakkı berakberlikdi geçm
Boca yakmış maçın hakkıda beraberlik
ne yayıncılığı mesela ? :LOL:Şimdi ki kafam olsa yayıncı olurdum beni kasa dolar kurundan önce 7000tlye toplamıştım şimdi en ölüsü 13.000tldir benim kasanın ah ulan zamanında çalıştırmadık kafayı
Çalıştırmışsında başka kafayı :)Şimdi ki kafam olsa yayıncı olurdum beni kasa dolar kurundan önce 7000tlye toplamıştım şimdi en ölüsü 13.000tldir benim kasanın ah ulan zamanında çalıştırmadık kafayı
Twitchne yayıncılığı mesela ? :LOL:
Evlilik herşeyi bozuyor anca çaktırmadan kumar oynuyorsun hahahahaÇalıştırmışsında başka kafayı :)
Deneme bonusunu aldın mı :)Twitch
45 50 yaşında adamlar var sende güveniyorsan kendine başla abiTwitch
Yapma bira paralarını yeme dedim sana :)evet biraz öyle oluyor herkse iyi geceler beyler admin gelmeden kaçalım :ROFLMAO: :ROFLMAO: son kuponu atıyorum buda @maxaljin için olsun
P. R çalışması lazım umudum bu saatten sonra kolay değil vallahi zaten uğraşmamda sadece üzülüyorum zamanında yapmadığıma45 50 yaşında adamlar var sende güveniyorsan kendine başla abi
Ve eğer carını sattıysa ki genelde alim satım sileri olurdu elden merin 2 de felan verdiği parayı da almıştırO zamanlar çocuktuk oyun oynardık tabi teamspeak, discord yokken ventrilo vardı neyse oynadığım bi online oyunda 45 yaşında bi abimiz vardı mehmet adam terziydi abi derdik sen manyakmısın oyuna bu kadar para yatırılırmı karaktere yani. Olum derdi ben bu oyuna para yatırmasam gidip parayı payvonda meyhanade yiyecem oyuna yatırıyorum evimde oturuyorum miss gibi şimdi ne demek istediğini anlıyorum 12 yıl sonra
5 maçı son 15 dkda topladım senin için ilkyarı 1-1 hakkdır bakalım :)@brcn1453, İyi geceler olsun abi. Esnemeye başladık iyice. :)