- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
Eyvallah , tamamdır üstadım :)iyi hayırlı iftarlar müsait olunca son şeklini veririz inşallah görüşürüz
Eyvallah , tamamdır üstadım :)iyi hayırlı iftarlar müsait olunca son şeklini veririz inşallah görüşürüz
Fıkra Yarışması
— Yazılcak fıkra, ilgili büroya hitafen , küçük düşürücü , aşağılayıcı nitelikte olmayacak,,
— ilgili büroya yazılacak fıkra, hazır (alıntı) veya üye tarafından sıfırdan bizzat yazılabilir,,
— Yazılcak fıkra, ilgili büronun özelliklerine atıfta bulunularak , onu mizahi bir şekilde övme ve yüceltme ihtivasına sahip olmalıdır,,
—Yazılcak fıkrada , kelime sayısı 80 ve üzerinde olmalıdır,,
— Yazılcak fıkrada argo olabilir, seviye çok çok aşağıda olmamak şartı ile, kullanılan argo ilgili büro için kullanılmamalıdır, karşı argümanlar( kişi, olgu, nesne ,,) için kullanılabilir,,
— Jüri için forumdan 3 üye belirlenmelidir, diğer jüri üyeleri , Dede ve Yönetimden (Razor12) bir kişi ayrıca İlgili büronun Destek Görevlisi olmalıdır,,
—Yarışma için belirlenecek süre 1-2 hafta arasında olmalıdır,, Çok kısa yada çok uzun süre , katılımcıların beğenisinden uzak kalabilir,,
—Ödül , forumumuzun ve ilgili büronun tasarrufu doğrultusunda , 1. 2. ve 3. olana yüksekten -aşağıya doğru sıralanmalıdır,,
— Jüri üyeleri için ödül ,forumumuzun ve ilgili büronun uygun gördüğü , gönül hoş edebilecek , makuliyet sınırları içinde olan bir miktar olarak düşünülebilir,,
Benim düşündüğüm şartlar bunlar olabilir,,
Jüri üyeleri muhtemel ; obyzopy ,adsizzz, acarbey02400,nobleblood3568 gibi arkadaşlarımız olabilir,,
Tipsterlerimiz ve ben :) yarışmacı olacağız :))
10 numara 5 Yıldız kardeşim herzamanki gibi eline emeğine sağlıkŞartlar nasıl @xmen7772