- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Dayı cem Yılmaz'dan yapıstırdın :) bi Namık kemalin siz tasa baktınız tavana degil fıkrası vardı o geldi aklıma :)Boyarız diyorsun kardeşim:))
Kardeşim, Dede yoğundur şimdi,,
Hemende yakaladın beni :)Dayı cem Yılmaz'dan yapıstırdın :) bi Namık kemalin siz tasa baktınız tavana degil fıkrası vardı o geldi aklıma :)
ne vereyim abime :) uyudun mu ben uyumadım da hahahaHemende yakaladın beni :)
Cmylmz Harika ya :)
ne vereyim abime :)
Esim dahil cevremde kim varsa sevmiyor o yuzden cem yılmazı gorunce dayanamam :) avatar 2 nin muhabbeti var izle dayı korsanlarıda bize cskmıslar :) filmin adı gelmedi suan aklma efsane film yaHemende yakaladın beni :)
Cmylmz Harika ya :)
köşeye diklemesine tam bir çip bu cemOrtaya bir salata :))
yarismada ben :)
Esim dahil cevremde kim varsa sevmiyor o yuzden cem yılmazı gorunce dayanamam :) avatar 2 nin muhabbeti var izle dayı korsanlarıda bize cskmıslar :) filmin adı gelmedi suan aklma efsane film ya
köşeye diklemesine tam bir çip bu cem
sahura hazırlık başlar herkese hayırlı sahurlar @Dede konuyu okur karar verir görüşürüz inşallah forum
Pek yakında filmin adı :)Arkadaşlar,, sahura hazırlık başlıyor bende:)
Bu konu üzerinden güzel bir etkinlik çıkabilir,,
Ya da güzel bir etkinliğe ilham verebilir,,
Kardeşim izlerim hafta sonu çok iyi oldu bu :)Pek yakında filmin adı :)
O günden sonra g,,ler müdür,, müdürler g..t olmuş :)Beyin göte demiş ki vücudun kralı benim demiş götde demiş ki benim demiş sonra beyin sizin bütün herseyinizi ben yonetiyom demiş sonra *** deliğini bı sıkmış 1 hafta bişey çıkarmamış beyin kabul etmiş tamam kral sensin diye.:p
2 kaş 2 göz 1 burun 1 bıyık al sana müdür hahaha :)O günden sonra g,,ler müdür,, müdürler g..t olmuş :)
Haha :) aynen kardeşim, mükemmel,,2 kaş 2 göz 1 burun 1 bıyık al sana müdür hahaha :)