Bence Harika olur:)@gogo buraya eller havaya hey bu konu hakkında ne düşünüyorsun kardeşimm
Kesinlikle kufur serbest olmalı yoksa olmuyor :)Ama kuralları çok net belirlemeli ,,
12 den sonra biz normal insanların seviyesine iniyoruz kardeşim:))lazlığımdan şüphe duymaya başladım saat 12 den sonra durur derler bizim kafa için benimki tersine çalışıyor alla alla :)
Belden asagı ne abi parmak ucuna kadar olmalı :)belden aşağı olmayacak kopyala yapıştır yok en az 100 kelime vs gibi
Boyarız diyorsun kardeşim:))Belden asagı ne abi parmak ucuna kadar olmalı :)
Bir de sponsor olmalı tabi üstadım ,,belden aşağı olmayacak kopyala yapıştır yok en az 100 kelime vs gibi
Şimdiden 1. Belli :)-Adamın biri papağan almaya gitmiş,
Papağan satıcına gördüğü Papağan fiyatlarını sormaya başlamış,
– İlk gördüğü papağanın fiyatını sormuş?
-satıcı 5000 Dolar demiş,
-Ne özelliği var?
– iyi konuşur,
-hemen yanındaki diğerinin fiyatını sormuş
-10.ooo Dolar demiş
-Bunun ne özelliği var?
-Hem Türkçe hem de ingilizce konuşur,
-Köşede duran diğer papağanın fiyatını sormuş?
-20.ooo Dolar demiş
-Bunun ne özelliği var?
-Satıcı; Hem Türkçe hem ingilizce hem de Çince konuşur demiş.
-Dükkanın en köşesinde çok yaşlı tüyleri dökülmüş iki büklüm ayakta durmakta mecali omayan papağan adamın dikkatini çekmiş, belki bunu ucuza kapatırım diye bunun fiyatını sormuş?
-Satıcı 90.000 Dolar deyince
-Adam şok olmuş,
-Bu tüyleri dökük yaşlı büklüm büklüm duran papağının ne özelliği var ki ?
–Satıcı Vallahi hiçbir özelliği -mahareti yok ama, dükkanda bulunan bütün papağanlar ona her sabah merhaba Üstat, var mı bize talimatın? diye büyük saygı ve hürmet ederler.
@gogo bu sana üstadım
bilmukabele ah be kardeşim seviyeli sohbet edebileceğin seni anlayan kaç kişi var forumda yaşitibariyle tabiiŞimdiden 1. Belli :)
Bu arada güzel düşüncelerin için gerçekten çok teşekkür ediyorum,, Büyüklüğümüz , dostlarımızın büyüklüğündendir , ÜSTADIM :)
Aynen kardeşim,, Dede’nin aklına yatarsa , hiç bir şüpheye yer vermeyecek şekilde , organize eder, ettirir ,,@Dede ayarlar onu yeterki kafasına yatsın tek kişiye değilde en az 5 kişiye verilsin bu sefer hem daha çok katılım olur :)
oda bizdenbıktımı bu aralar nedir anlamadım ki yada illallah mı ettiriyorlar adamı :) yaptığı güzelliklere
Alinti yapmak yasakmi olucak yani herkes kendi bildigi fikrayimi yaziya dokucek ona gore yarindan itibaren fikra arayislarina giriyim es dosttan :) @xmen7772
kardeşim dur daha yargıtay a gidecek onanacak icazet çıkarsa kurallar belirlenecek ona göre :) ama güzel olur kanaatindeyimAlinti yapmak yasakmi olucak yani herkes kendi bildigi fikrayimi yaziya dokucek ona gore yarindan itibaren fikra arayislarina giriyim es dosttan :) @xmen7772