M
maxaljin
Misafir
Bol şans.
Tesekkurler modum sıkıntı olmazsa geldi gibiBol şans.
Resimleri capseme ye inan üşendim ve gözüm görmüyor artık tke göz kapalıDayı takipteyim ama bakiyeni paylaşma derim millette göz var . Göze geliyor SONRA
1.62'den Dallas aldım bende. Oran çok cazip geldi. Sadece Doncic yok. Çok büyütülecek bir durum ve rakip değil sonuçta. Güzel orandı, bakalım nolcek.Tesekkurler modum sıkıntı olmazsa geldi gibi
Gelir gelir porzıngıd ve curry tek yeter1.62'den Dallas aldım bende. Oran çok cazip geldi. Sadece Doncic yok. Çok büyütülecek bir durum ve rakip değil sonuçta. Güzel orandı, bakalım nolcek.
Çekim ver yat uyu dayı şimdi yanlışlikla tüm kasayı basket sıfıra basarsın tek gözleResimleri capseme ye inan üşendim ve gözüm görmüyor artık tke göz kapalı
21 yasındayım ne dayısı la dkdÇekim ver yat uyu dayı şimdi yanlışlikla tüm kasayı basket sıfıra basarsın tek gözle
Ne diyek şimdi sana LeBron James kralım . Var mı yenisi21 yasındayım ne dayısı la dkd
Isınırken burnu kaymış yine. Şimdi araştırınca gördüm. Çok çekti sakatlıklardan. Adam KAT ile birlikte ligin gelmiş geçmiş en komplike uzunu ama ota boka sakatlanıyor.Porzginste yok 10una kadar..
Burnu nasıl kayıyorIsınırken burnu kaymış yine. Şimdi araştırınca gördüm. Çok çekti sakatlıklardan. Adam KAT ile birlikte ligin gelmiş geçmiş en komplike uzunu ama ota boka sakatlanıyor.
Kırılmıştı, tam oturmadan tekrar oynamış öyle diyim.Burnu nasıl kayıyor
Geçmiş olsunKırılmıştı, tam oturmadan tekrar oynamış öyle diyim.
Berabere bitmiş:(Dallas wol 2 Ekli dosyayı görüntüle 46378
Sana işte 2 atak atmad 24 sanıye kala faul yaptı sonra son aragı yedı lerBerabere bitmiş:(
Daha dikkatli sana güveniyoruzSana işte 2 atak atmad 24 sanıye kala faul yaptı sonra son aragı yedı ler