1.35 59 oldu
kardeşim bi dur Allah aşkına yazdıgından berı adamlar atıyo yanlıs anlamada bekleyelım gorelım sevmıyorum bu tarz seylerı 25 sayı ımkansız dıyoduk neler oldu bakAynen ama ümit var
kızılyıldız eurolıgınde en berabt takımdır tamamen kolsuzlar ama bellı olmaz lıgınde çoşabılıyor da sıçabılıyor da umarım sıçar
Sakin ol adam totem yapıyor 8 saniye kaldı.kardeşim bi dur Allah aşkına yazdıgından berı adamlar atıyo yanlıs anlamada bekleyelım gorelım sevmıyorum bu tarz seylerı 25 sayı ımkansız dıyoduk neler oldu bak
Sakin ol adam totem yapıyor 8 saniye kaldı.
Bak beklediğim mesaj bu işteWooon başkan wooon
Yok kardeşim bu stresi iyi bilirimHocam ben adama kızmıyorum zaten ama kesın vs konusmaya gerek yok sureklı yazmaya da gerek yok bol şans dersın tkaıp edersın ki geldi suan yınede sadece bu arkadasa degıl baska arakdasa da dedım yanlıs anlamadıgına emınım benı
@Bjkhonlama
eyw reyız hemde kupon gorunmesı adına cok mesaj olmasını sevmıyorum ama bu maç oldu sağlık olsun oldugunuda değdi en azından :)Yok kardeşim bu stresi iyi bilirim
Anladım başkan mesajı aldım tekrar tebrikler :)eyw reyız hemde kupon gorunmesı adına cok mesaj olmasını sevmıyorum ama bu maç oldu sağlık olsun oldugunuda değdi en azından :)
Bol şans :)Hadi Bakalım Gelirse çok guzel olucak
Ekli dosyayı görüntüle 46551