M
maxaljin
Misafir
İtiraz hakkını kullan ve dediğim yöntem tarzı hazırlan.6700 beyler böyle düzen olmaz olsun ya
İtiraz hakkını kullan ve dediğim yöntem tarzı hazırlan.6700 beyler böyle düzen olmaz olsun ya
Razor Hocam , ben yıllarca eco kullandım , yatırım yaparken , çekimde de öyle ,,Yaptığım havale yok . Aldığım 3 havale var . Onlarda atm dedi havale gönderdi . İsim vermiyim biri sponsor diğerleri mat ve kingbetting .
Qr kod da sıkıntı olmaz patlayan hesaplar havaleŞimdi hatırladım. Artemisbete hep qr ile yatırım yapıyordum. Bir defasında param hesaba geçmemişti. Bankayı aradığımda Amasyada bir atm den çekildiğini söylemişlerdi. Artemisbet sonra parayı hesabıma yatırmıştı. Site %99.9 Artemisbet yandık :(
TLnakit sonra QR kod yapıyordum. Ödemeleri TLnakite alıyordum oradan banka hesabıma çekiyordum.Qr kod da sıkıntı olmaz patlayan hesaplar havale
tlnakiti sık kullandim ben de , ayrıca qr de yaptım bir dönem onun dışında paygiga falan da yaptimArtemisbete TLnakit ile yatırım yapıyordum ben sah sonra QR ile. Sıkıntı çıkmaz umarım
Aninda havale paygiga falan yaptım havale de yapmıştım ama nadir o daÇok geçmiş olsun kardeşim. Havale yaptinmi hic 2018 de?
dostum özel bir durumdan dolayı itiraz edemiyorum yani öyle yanlış ters bir dönemde ceza yedim ki şu süreci uzun uzun yazsam mahsuna film sermayesi olur :)İtiraz hakkını kullan ve dediğim yöntem tarzı hazırlan.
TLnakite ne oldu? Paraları toplayıp vurgun mu yaptı?tlnakiti sık kullandim ben de , ayrıca qr de yaptım bir dönem onun dışında paygiga falan da yaptim
Özel durum diyorsun da, bu olayın yada itirazın senin evine gelme durumu yok.dostum özel bir durumdan dolayı itiraz edemiyorum yani öyle yanlış ters bir dönemde ceza yedim ki şu süreci uzun uzun yazsam mahsuna film sermayesi olur :)
bundan haberim yoktu bi araştırayım sağolasınÖzel durum diyorsun da, bu olayın yada itirazın senin evine gelme durumu yok.
Merkez ptt'ye git, 1 tane kasa kirala aylık 20 tl. Gelen bütün her şeyin oraya atılır. Böylece eve gelen giden hiç bir şey olmaz.
kullanmayı bıraktım dostum papara gelinceTLnakite ne oldu? Paraları toplayıp vurgun mu yaptı?
Site vurgun yapıp kapatmış sanırım. Şikayetvarda onunla ilgili birçok şikayet vardı.kullanmayı bıraktım dostum papara gelince
Aslında güzel işliyordu kodu hemen giriyordun biliyorsun bakiyeye hemen geçiyordu, 1 kez de çekim yaptım ordan sırayla yapılıyordu sıranı da biliyordunSite vurgun yapıp kapatmış sanırım. Şikayetvarda onunla ilgili birçok şikayet vardı.
Hemen geçiyordu hesaba. Hızlıydı bayağı. O yüzden seviyordum.Aslında güzel işliyordu kodu hemen giriyordun biliyorsun bakiyeye hemen geçiyordu, 1 kez de çekim yaptım ordan sırayla yapılıyordu sıranı da biliyordun