Çok geçmiş olsun, Arkadaşs neden oluyor bu bı bılsem
valla beni aradılar hemde cep numarasından arkadaş işletiyor sandım ****** lan dedim neyse karakola gittim dayak yiyordum az kalsın 5 kere özür diledim polisten neyse ifademi verdim çıktım gittim sonra mahkeme mahkeme dolaştık , aramazlar diye birşey yok kendim de jandarma asayişde askerlik yaptım bir şikayet varsa o kişiye önce aranarak ulaşılır eğer ifadeye gelmesse zorla getirilir sen demekki şikayet eden olmuşsun önce ifadeni vermişsin hep hakkında şikayet olsa aranmama ihtimalin sıfır ayrıca karakoldan kagıt gitmez eve mahkeme den gider belliki sen yenisin bu alemde ...Kardes. Omrum adliye ve karakolda gecti..hic bir polis memuru bu konuda,seni aramaz...seni isletiyolar...sana yazili bir evrak gelmediyse ragat ol...
Sen ceza yemiş miydinvalla beni aradılar hemde cep numarasından arkadaş işletiyor sandım ****** lan dedim neyse karakola gittim dayak yiyordum az kalsın 5 kere özür diledim polisten neyse ifademi verdim çıktım gittim sonra mahkeme mahkeme dolaştık , aramazlar diye birşey yok kendim de jandarma asayişde askerlik yaptım bir şikayet varsa o kişiye önce aranarak ulaşılır eğer ifadeye gelmesse zorla getirilir sen demekki şikayet eden olmuşsun önce ifadeni vermişsin hep hakkında şikayet olsa aranmama ihtimalin sıfır
hayır bu konuyla alakalı arkadaşımı aradılar gitti ifadede kabul etti o ceza yedi ,eğer ifaden lazımsa polis arar benim suçum gençlik kavgasıydı silahlı kavgaya karışmıştım kanım hızlıyken allahtan tatlıya baglandı konu da cezamız da ertelendi ama polis e konu ne olursa olsun eger ifade lazımsa önce arayarak ulaşır kesin ve net bilgi buSen ceza yemiş miydin
Benim abim polis oda gecen kadının biri arayıp duruyordu ne ayak dedim sikayet vardı kendi telim den aradım askıntı oldu dusmuyor demisti dogru yani aklımda kalmıshayır bu konuyla alakalı arkadaşımı aradılar gitti ifadede kabul etti o ceza yedi ,eğer ifaden lazımsa polis arar benim suçum gençlik kavgasıydı silahlı kavgaya karışmıştım kanım hızlıyken allahtan tatlıya baglandı konu da cezamız da ertelendi ama polis e konu ne olursa olsun eger ifade lazımsa önce arayarak ulaşır kesin ve net bilgi bu
aynen dostum bende gebze jandarma asayişte askerlik yaptım olaysız şikayetsiz gün olmuyordu polisin olmadığı yerde jandarma polisin görevinin aynısını yapar bizde santral de telefon la dışarıyı aramak yasaktı gelen telefonlar meşgule düşmesin diye kommutanlar kendi cebinden arardı ifadeye çağırıcakları kişiyi eğer ifadeye gelmesse adrese gidilir ordada bulunmassa yakalama kararı çıkar biz yol çevirmesinde ifadeye gitmeyen birini yakalamıştık adamın suçu kredi borcunu ödeyememesi ifadeye de gitmemiş aldık önce savcıya sonra cezaevine götürdük adamı çok üzülmüştük yakaladığımıza hatta komutanlar para verdi adama öyle işte allah kimseyi zora sokmasın ya aklıma geldi gene üzüldümBenim abim polis oda gecen kadının biri arayıp duruyordu ne ayak dedim sikayet vardı kendi telim den aradım askıntı oldu dusmuyor demisti dogru yani aklımda kalmıs
Aminaynen dostum bende gebze jandarma asayişte askerlik yaptım olaysız şikayetsiz gün olmuyordu polisin olmadığı yerde jandarma polisin görevinin aynısını yapar bizde santral de telefon la dışarıyı aramak yasaktı gelen telefonlar meşgule düşmesin diye kommutanlar kendi cebinden arardı ifadeye çağırıcakları kişiyi eğer ifadeye gelmesse adrese gidilir ordada bulunmassa yakalama kararı çıkar biz yol çevirmesinde ifadeye gitmeyen birini yakalamıştık adamın suçu kredi borcunu ödeyememesi ifadeye de gitmemiş aldık önce savcıya sonra cezaevine götürdük adamı çok üzülmüştük yakaladığımıza hatta komutanlar para verdi adama öyle işte allah kimseyi zora sokmasın ya aklıma geldi gene üzüldüm
Abinde yere bakan yürek yakanlardan he :)Benim abim polis oda gecen kadının biri arayıp duruyordu ne ayak dedim sikayet vardı kendi telim den aradım askıntı oldu dusmuyor demisti dogru yani aklımda kalmıs
Abimle alakası yok o meslege cok dusuyorAbinde yere bakan yürek yakanlardan he :)
Benim biraderin de hayali kaç yıldır,seneye giricek mülakatla sınava,bakalım :)Abimle alakası yok o meslege cok dusuyor
Hayırlısı olur insBenim biraderin de hayali kaç yıldır,seneye giricek mülakatla sınava,bakalım :)
Hakkında hayırlısı olsunBeyler karakoldayım öğlen arası sordum ifade yok ceza var maalesef miktarı göremedim yarım saate netleşecek
Kabul etme imzalama ceza kagidiniBeyler karakoldayım öğlen arası sordum ifade yok ceza var maalesef miktarı göremedim yarım saate netleşecek
kardeş o zaman da tebliğden imtina diyecekler yani en kötü maliyeye gidecek işleme alınacak değişen birşey olmayacak eve kağıt gelmesi daha vahim bir durumKabul etme imzalama ceza kagidini
Geçmiş olsun hocam üzüldüm senin adına demirören den sonra cezalar yavaş yavaş artmaya başladıBeyler karakoldayım öğlen arası sordum ifade yok ceza var maalesef miktarı göremedim yarım saate netleşecek