@gknshn88Geçmiş olsun hocam dediğiniz arkadaşın ismi nedir yeniyiz tokatlamasın bizi de
@gknshn88Geçmiş olsun hocam dediğiniz arkadaşın ismi nedir yeniyiz tokatlamasın bizi de
Twiter kullaniodu ordadami yok piyasadaDaha iki ay komaya girecek fizik tedavi sonra aramıza katılır
Adamın 10 tane Twitter var netse giden gitti :)Twiter kullaniodu ordadami yok piyasada
Geçmiş olsun tekrardan.
@BARON NECMİ hocam dikkat edinGeçmiş olsun hocam dediğiniz arkadaşın ismi nedir yeniyiz tokatlamasın bizi de
Biraz arkadaşa baktım üç kağıtçı bir dediği bir çıkmıyor :)@BARON NECMİ hocam dikkat edin
Aynrn bu da fena adam @BARON NECMİ ye dikkat et :)@BARON NECMİ hocam dikkat edin
Ekrem kardeş sözü dinleyen kardeşinden korkan ibnenin tekidir, mekana taksiyle gelir.Hüseyin haklı, düşeşten sonra masadan kalkmak kumar raconuna ters, kufur etmekle esdeger .Normalde böyle durumlarda mekâncı gelir raconu keser. Zardan düşmek: koltuk altına yada gider yaptığı kişilere kırılmak kaybetmek.
bi kere kasayı bosaltinca sinirden okey masasına girdim sitede 500 lüktü tam da. Eli bi açtım yeminle ilk taşa bittim çıktım hemen oturumu kapattım :) Kahvede falan yaparsam dediğini yaparlardi amaRamazanlarda semt kahveleri sabaha kadar açıktır, 100lük 200lük 500lük 1000lik parti girişli okey masaları veya 51 masaları olur. Yeni nesil 101 okey oynuyor 101 ne amk, siz hiç girişli 500tl lik parti okeye oturdunuz mu adamın götünden kan alırlar, o masada oturan adam köpek gibi taş izlemesini biliyordur. @Kayatas
Küt vardı eskiden yanığın elden bitmelisi şimdi oda kalmadı. Yunan yanığı oynuyor millet oda tam kumar amk. 10 okey le oynanıyor. Kâğıt dağıldı elden bıtik, sıra gelmediğini bilirim kahpe oyundaRamazanlarda semt kahveleri sabaha kadar açıktır, 100lük 200lük 500lük 1000lik parti girişli okey masaları veya 51 masaları olur. Yeni nesil 101 okey oynuyor 101 ne amk, siz hiç girişli 500tl lik parti okeye oturdunuz mu adamın götünden kan alırlar, o masada oturan adam köpek gibi taş izlemesini biliyordur. @Kayatas