efsane dimi profil resmimTav
Yav tövbe ya kaldır şu fotografı krize gircem :)
efsane dimi profil resmimTav
Yav tövbe ya kaldır şu fotografı krize gircem :)
Saka yapıyorum tabikide Ronaldo ama 7 8 kişi en az ronaldoya benzeti beni :) ama alakam yok saçımı yanları kazitiyorum hep bide çizik atıyorum belki ondan benzetmişler :)yok kanka ikisi de esasen senin getir götürünü yapar ancak bizim Aydinimiz bi tanedir ama gel gör ki C.Ronaldo son kararım :)
Ajajaj ahha yav,
Bomba :)efsane dimi profil resmim
Ayı dedigin adam dunyanın en hızlı forvetlerinden biriydi :) fenomen di lakabıAyı ronaldoya yaşı yetmedi sayın @ravis44
Favorim aydın bu aralar fırsat kalırsa yaparız kardeşimBanada istiyorum böyle bir caps @lutonbaskanı :)
Benim abim öyle herkese caps yapmaz kardoBanada istiyorum böyle bir caps @lutonbaskanı :)
Senin abinde bizim kız arkadaşımız mı :(Benim abim öyle herkese caps yapmaz kardo
Aydın capslerine kahkaha atıyorum vallahiFavorim aydın bu aralar fırsat kalırsa yaparız kardeşim
Espiri yaptım gül geç kardo burda hepimiz abi kardeşiz emin ol bundan seviliyorsun kardo :)Senin abinde bizim kız arkadaşımız mı :(
Sevilseydik iki tuzlu peynir bişeyler yollarlar dı :(Espiri yaptım gül geç kardo burda hepimiz abi kardeşiz emin ol bundan seviliyorsun kardo :)
Yeni bitane yap eskilerden sıkıldık@Aydin2121 yatmadan bir tane gönderiyorum eskilerden
Yarın koyarız var bir iki çalışmam :)Yeni bitane yap eskilerden sıkıldık
Göbekle ilgili yok muYarın koyarız var bir iki çalışmam :)
Aldım onu listeye yarınGöbekle ilgili yok mu