Katılıyorum agaHüseyin haklı
İnternette dolaşırken dikkatimi çekti bu tartışma. Kolpaçino Film'ini çoğumuz izlemişizdir. Kumar oynadıkları sahne halen elden ele dolaşır. Peki sizce kim haklıydı?
Ekrem mi ? Hüseyin mi ?
Aşağıya çalışırsa Facebook üzerinden sahneyi bırakıyorum..
Etik olarak yaptığı doğru değil Ekrem abimizin :) Tabi dedigin gibi işin raconu nedir ne değildir bilmiyoruz :)Bunu bilmek icin gercekten kumarin bütün detaylarini bilmek lazim , biz yatirimciyiz sadece :)
Etik olarak yaptığı doğru değil Ekrem abimizin :) Tabi dedigin gibi işin raconu nedir ne değildir bilmiyoruz :)
Bende isin tam detayini bilmem ama huseyin hakli geldi bana zardan dusselerdi ondan sonra kalksaydi ekrem abimiz ( Zardan dusmek ney onuda bilmiyom )
Şu göbek capsini yapBende bi soru sorayım arif mi haklı komutan logarmı ?
Şu göbek capsini yap
Hüseyin e kalırsa hic çekim yapmayalım :)Aynen belirli el sayisi ve ya oynanmasi gereken miktar var mi ve ya istedigi an kalkabiliyomu vs. vs .
Hagi mi Alex mi değildir umarım :)Sorunun kralını sorayım mı @ravis44
Cahildir o soruyu soran tabiki Hagi :) Ramiz dayı mı haklıydı Kenan Birkan mı?Hagi mi Alex mi değildir umarım :)
Hagi mi hagi kimin köpeği lanCahildir o soruyu soran tabiki Hagi :) Ramiz dayı mı haklıydı Kenan Birkan mı?
Hagi suan futbol oynasa 200 milyon euro cahil herif git burdanHagi mi hagi kimin köpeği lan