tebrikler reisAynı böyle sıktım yumrugumu
Ekli dosyayı görüntüle 42781
Aslan parçası naber :)tebrikler hocam amiens kümeyeee
iyidir kankam senden naber ;)Aslan parçası naber :)
6k aldın ****** et ferdiyi aç bi aleyna bababir dostum yok sorulayım bir sevgıım yok sarılayım kıme kızıp darılayıum kımsesızsem suç benım mı ? ferdi babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
İdare eder forumun en yakışıklısı :)iyidir kankam senden naber ;)
kanka kusura bakmada param olsun da gecici olsunbeyer sabah ayık kafaya yazagım ne our kusura bakmayın parasının mk ınsanın huzuru olmadıktan sonra mılyoner olsada bısey fayda etmıyor allah herkese gonul rahatlıgı versın para gelıp gecıcı zaten
Sakın ol jilet atacaz forum halindebir dostum yok sorulayım bir sevgıım yok sarılayım kıme kızıp darılayıum kımsesızsem suç benım mı ? ferdi babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
beyer sabah ayık kafaya yazagım ne our kusura bakmayın parasının mk ınsanın huzuru olmadıktan sonra mılyoner olsada bısey fayda etmıyor allah herkese gonul rahatlıgı versın para gelıp gecıcı zaten
Para olmadigi zamana denk geldim hep sende :)beyler faydalananın dıye atıyorum neden kımse oynamıyor
dünden beri attıgım kombınlerden yatan sadece 2 ttane benle beraber gıtsenız dunya kadar para kazanırdınızPara olmadigi zamana denk geldim hep sende :)
para olsa oynamaz mıyızbeyler faydalananın dıye atıyorum neden kımse oynamıyor
bizde sans yok dostum.sansinin keyfini cikar.bir kac gun oynama kendine ayir parani yedünden beri attıgım kombınlerden yatan sadece 2 ttane benle beraber gıtsenız dunya kadar para kazanırdınız