Darthvader
Üye
- 5 Ara 2019
- 392
- 86
Var mı güzel maç
inanılmaz bir şekilde sattılar oyunu LOSEHellRaisers 1 - 1 VP.Prodigy (Tahmin:hellraisers kazanır.Oran:1.50)
yayın izlemek isteyenler icin:Ekli dosyayı görüntüle 53977
Ben burdayım cogu zaman hocam istedigin zaman sor fikrimi paylasırımGeçen bende tahmin gönderdim Dota ile ilgili bilsem senden yardım isterdim dostum
vay hocam umarım üzmez ya bol şans ben güveniyorum özellikle nikobaby adlı oyuncu alliance da cok iyi.Bol şans tekrardan cankoya selamlar @bernardoBol şans
1.maç alliance kazandıAlliance - Ninjas in Pyjamas(Tahmin:Alliance kazanır 1.87 den alınır.Nikokbaby ye güvenin )
ben risk aldım -1.5 den alliance kazanır aldım oran 3.57
canlı türkce yayın :Ekli dosyayı görüntüle 54018
kupon kazanmıştır 3.47 WOOONNNAlliance - Ninjas in Pyjamas(Tahmin:Alliance kazanır 1.87 den alınır.Nikokbaby ye güvenin )
ben risk aldım -1.5 den alliance kazanır aldım oran 3.57
canlı türkce yayın :Ekli dosyayı görüntüle 54018
cyber legacy macını izledim en son 2-0 cok rahat kazandılar.İlk maçı iyi oynadılar ama sonra vermisler haklısınbenim team empire dan ümidim var.
team uniqueyi beğenmiyorum.
ama sana bol şans
INVICTUS WON REALITY RIFT LOSE KUPON LOSE :(Maçlar 12.00 da başlayacaktır;
1)Reality Rift-T1 (Reality Rift kazanır.Oran:1.65)
Reality rift iki gündür 4 maç yaptı ve hiç kaybetmedi.Çok formda bunu da alır diye düşünüyorum.
2)Cdec Gaming-Invictus Gaming(Invictus gaming kazanır.Oran:1.49)
Cdec maçlara iyi başlasa da yeni oluşum.Maçı kazanamıyolar.Invictus gaming takım olarak güzel oynuyor.)
Toplam Oran:2.45
Ekli dosyayı görüntüle 54089
Kupon kazanmıştır.WOOONNWinstrike-Team Unique: Tahmin:Winstrike kazanır.Oran:2.58
gelirse kasa 296
Ekli dosyayı görüntüle 54120