Insanda biraz sans olacak vallahi bem de gidiyorum
5 dk durdu keske iptal filan olsaSahaya sictilar galiba oyun durdu Ekli dosyayı görüntüle 19558
Kimin gozu kaldıysa gozunu siki Kanka@mosquitos42 sanada gecmis olsun guzel basladi kotu bitti
Bende mikiyim kursagimizda biraktilar acisini cikaririzKi
Kimin gozu kaldıysa gozunu siki Kanka
431 sayi ile yattik hayirli olsun
betmoon'u o yüzden karalamaya çalıştılar zaten. betmoon kadar sağlamı yok.Bu betmoon insan değil 7 dkda atmden yatırmak ne demek bu saatte
Vallahi limitlenene kadar burdayım :) 1.5 senedir 50 küsür çekimim var daha limit yemedik . Doğum günüm 3 hafta sonra . bakalım limitlenmem inşallah ozamana kadarda dogum günü bonusu yüklerlerbetmoon'u o yüzden karalamaya çalıştılar zaten. betmoon kadar sağlamı yok.
bana 530 tl verdiler doğum günü bonusu. isteme otomatik yükleniyor mail ile. 50tl bekliyordum bir baktım hesaba çevrimsiz 530tl.Vallahi limitlenene kadar burdayım :) 1.5 senedir 50 küsür çekimim var daha limit yemedik . Doğum günüm 3 hafta sonra . bakalım limitlenmem inşallah ozamana kadarda dogum günü bonusu yüklerler
42.5 alt di bahsim :(
ne kadar yatırım varbana 530 tl verdiler doğum günü bonusu. isteme otomatik yükleniyor mail ile. 50tl bekliyordum bir baktım hesaba çevrimsiz 530tl.
vay mk onlar şarap çanağına ozaman ...42.5 alt di bahsim :(
benim sponsor harici yatırımımın olduğu tek dış site betmoon zaten vardır 30 40k 1 senedene kadar yatırım var