son 30 saniyede 10 sayı attı şerefsizin çocukları
la 33 sayı vardı son 30 saniyede ben nerden bileyim dangalak fransanı 7 sayı önde olmasına rağmen faul yapacağını birde 2saniye fast breakte 2 sayı yedi 2 saniyedela maç bitmeden tebrikler dedin adamları patlattın @FastGhost
Bir ibnelikte bunlar yapmasin 14 oldu 6.45 kalaAllahin belalari ya yazik etmislet. Gecmis olsun emrah abi
Valla bu mac da basabas gidiyo son dk faullere giderlersr bana da yazik ederlerBir ibnelikte bunlar yapmasin 14 oldu 6.45 kala
Yok ya sadece imkansızı nasıl basardık onu anlamadım 26 cıkmaz diye yırttık kendimizi 44 cıktı :) Saglık olsun Karla kapattık senin de ihtiyacın vardı iyi oldu yRın yine deneyelim guzel sistem buPatron sende sıkma canını yarın telafi ederiz bugün sayende döndüm cepte kuruşum yoktu tekrardan sağol @emana22
@mosquitos42 sen ne beklıyordun kardeş bakalım sanadaValla bu mac da basabas gidiyo son dk faullere giderlersr bana da yazik ederler
Mucizelere gebe basketbol işte. Ben ilk periyotta yatıyordum mucize oldu geldi ,Yok ya sadece imkansızı nasıl basardık onu anlamadım 26 cıkmaz diye yırttık kendimizi 44 cıktı :) Saglık olsun Karla kapattık senin de ihtiyacın vardı iyi oldu yRın yine deneyelim guzel sistem bu
Yarın yokmus salı baslar heralde bakalımMucizelere gebe basketbol işte. Ben ilk periyotta yatıyordum mucize oldu geldi ,
Sen kesin kazanıyordun mucize oldu yattı :( Sağlık olsun ama parasızda olmuyor ne desem bilemedim , üzüldümde kalan 350 yi basmadım diye ama hayırlısı bu 2. turlar ne zaman başlıyor
Ser3fsizler bunlarinda atacagi tuttuValla bu mac da basabas gidiyo son dk faullere giderlersr bana da yazik ederler